Ahojte, potrebujem pomôcť ako sa zbaviť prílišnej hanblivosti a opatrnosti. Stala sa mi teraz pred nedávnom jedna príhoda: Bola som na oslave mojej kamarátky a prišli sme všetky ktoré pozvala až na jednu ktorá prišla bez pozvania. Prišla doniest iba darček (nevedela že je oslava) no a keď zistila že je oslava tak sa vnútila do vnútra. -ja keby zistím že ma niekto na oslavu nepozve tak asi ma tam nechce logicky- No a tak vošla dnu a tvárila sa ako super kamoška a strašne som videla ako sa moja kamoška pretvaruje že ju má rada a potom som zistila pravdu, že v skutočnosti to bola jej kamoška ktorá ju za chrbtom ohovárala a keď niečo potrebovala tak sa tvárila ako super kamoška a keď ju nepotrebovala ani nevedela že existuje. No a celý večer bol hrozný a myslím že pokazila mojej kamoške oslavu ale keď konečne odišla všetci sme sa uvolnili a bolo to ok. Preto sa pýtam ako niekomu vysvetlit že ho tam nechceme alebo nechcem a všeobecne. Ak vám to príde trápne alebo sa potrebujete vyvyšovať tak to si láskavo nechajte pre seba, chcela som iba radu, ostatným Ďakujem
Opatrnost
ako niekomu vysvetlit, ze ona o tej oslave vedela (!) a prisla tam direk a prave kvoli tomu, ze nebola pozvana (!)
ako vysvetlit, ze ludia maju rozne povahy a niektore povahy si vyzaduju prave toto - taketo spravavnie a k tomu co ty vies, ze preco...
Tiež si myslím to čo Lollka...
Toto je situacia ktora sa ta netyka, ty nemozes vyhodit niekoho z oslavy kamoskinych narodenin, to musi ona sama. Ale bola to blba situacia lebo keby ju zacala vyhadzovat henta by tam mohla spravit krik a celu oslavu by ten incident mohol pokazit. Lepsie bude ked jej to povie mimo oslavy, povie jej co sa dopocula ze o nej hovori a bud si to vydiskutuju alebo priatelstvo skonci. Falosnych ludi co ohovaraju ani ja nemam rada.
DIVERGENCIA - ja mám na to iný názor. Ak som správne pochopila, Alilica05 sa pýtala: Ako sa zbaviť prílišnej hanblivosti a opatrnosti. Ona je asi ten typ človeka, čo nevie povedať NIE, tak sa pýta ako sa dá slušne povedať že my ťa tu nechceme. Asi sa hanbila to povedať. A pravdepodobne aj tá jej kamarátka, čo mala oslavu. Lebo podľa mňa, ak tá "kamoška" prišla doniesť darček, tak by to bolo asi trápne povedať že my ťa tu nechceme. A oslávenkyňa nemohla byť falošná, to skôr tá "kamarátka", lebo Alilica05 napísala:
---No a tak vošla dnu a tvárila sa ako super kamoška a strašne som videla ako sa moja kamoška pretvaruje že ju má rada a potom som zistila pravdu, že v skutočnosti to bola jej kamoška ktorá ju za chrbtom ohovárala a keď niečo potrebovala tak sa tvárila ako super kamoška a keď ju nepotrebovala ani nevedela že existuje.---
Alilca05 - to ani ja neviem čo by som robila v Tvojej situácii.
akú radu chceš? najprv píšeš o svojej hanblivosti a potom prejdeš na uuplne odveci situáciu, ktorá sa teba nijako osobne nedotýkala, nijakym sposobom ta neovplyvnila,...
tak aku radu? čo riešiš?
riešiš svoju hanblivosť alebo to dievča?
čo sa týka toho dievčaťa tak tvoja kamoska sa tiez nejak super užasne dokonale nezachovala, ked predstiera ze ju má rada, je falošná..
mala jej povedat do očí ze ich kamaratstvo skoncilo kedze sa k nej nezachovala pekne... a vybavene...
tak ked predstierala ze ju ma rada a to dievča si este aj námahu dalo a donieslo jej darček,... je to všetko diskutabilne...
radsej ries seba a nie ich "kamaratsky" vztah, teba sa to netyka
Toto by aj mňa zaujímalo... Som tiež typ človeka, čo nevie povedať na rovinu že my ťa tu nechceme alebo niečo podobné...