Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chystáme sa otehotnieť

Príspevok v téme: Chystáme sa otehotnieť
n1k0l

Ahojte baby!
S priateľom sa snažíme o bábo. Problémom je, že keď mám plodné dni, tak sa nám nie moc často podarí vtedy skúšať. A niekedy mysliac si že prišla ovulácia ani nebola a oddialila sa. Menštruáciu som mala 15.11. Ale nejakú slabšiu a bezbolestnu ako zvyčajne. Väčšinou mávam silné bolesti a dlhšiu mršku. Včera sme mali pohlavný styk naplno lenže neboli plodné dni. Myslíte žeby som mohla otehotnieť? Moc si to obaja prajeme. Lenže skrz prácu sa nám často nedá snažiť sa o bábo. Buď mám ms alebo neplodné dni.

n1k0l

DIVERGENCIA
Ďakujem za názor. Áno je pravda, že tá psychika na tom nesie veľa. A nie ja sa neurážam viem to. No teda nás prípad toto nie je čo si rozpísala. My proste sexujeme keď na to máme chuť a vtedy vnímame len jeden druhého neriešime žiadne plodné či neplodné obdobia. To len keď som to teraz pozerala, že kedy sme mali styk a podľa dátumov no. Ani raz sme sa netrafili do plodných dní.
Napríklad zase ja mám kamarátku, čo sa tiež snažili dlho o bábo a nedarilo sa im. Išli na dovolenku do Egypta spolu a tam sa im zadarilo. Niekedy aj enq prostredia pomôže. Alebo aj "oživenie" sexu nech je to nie je obyčajný stereotyp. To viem len zatiaľ sa snažíme v pohodlí domova toto riešiť.
Ale každopádne ĎAKUJEM ešte raz za názor a názory príklad.

DlVERGENCIA

psychika je mocný čarodej... aj ked vela ludí sa uráža že oni su psychicky v poriadku, no nie sú!
myslim tym psychosomaticke ochorenia,..
vplyv psychiky na telo...

kolko párov bolo takých že nemohli mať deti a ked si adoptovali tak bum zrazu zamiesili..

doktorka pediatrička čo ma v škole jeden predmet učila komplet o všetkych chorobách -klasifikáciu chorob...
raz bola povedala ked sa táto tema nahodou riešila na hodine, že
najviac detí sa narodí z lásky -rozumej z vášne...
inak povedané ako "nehoda"
sú uvolnení, užívaju si sex, jeden druhého, ...
no ked niekto sex používa resp. berie len ako "povinnosť" a ide sexovať "nasilu" tak jednoducho to nejde...

tak sa na to prestante sustrediť... neriešte že chcete deti,... síce spolu spavajte bez ochrany, ale z lásky, vášne, ked budete mat na seba chuť... - lebo vtedy su plodne dni,... ked sa ti nechce, ked nemáš chut vtedy plodne dni nie su- to je priroda...

moja znama tak otehotnela po 10 rokoch , ked nam to hovorila ze ako :-D prisla domov a muz ju pretiahol medzi dvermi , :-D no a bolo... pritom mala problemy s hormonmi, ze bolo vylučene aby otehotnela..

Beaty

Mňa zaráža už len názov tej témy, že "chystáme sa..", myslela som si, že nejaké dve baby - kamarátky, nechápem prečo píšeš v množnom čísle, veď ten tvoj tehotný nebude, to ty si všetko odtrpíš..
a ešte to možno oľutuješ, budeš sa musieť vzdať práce, záujmov, všetko prispôsobiť decku, a tie prebdeté noci, a ktovie čo z toho decka vyrastie.. no rozmysli si, či ti to treba. Keď sa už chceš o niečo "snažiť", tak si vyber aspoň niečo ušľachtilejšie, o decko sa snaží hocijaká Rómka, aby mala prídavky.
Súhlasím s názorom, že na svete je už ľudí akurát dosť, už by sa zišla nejaká prírodná katastrofa, aby sa ten počet zas trochu zredukoval a prežili by len tí najschopnejší, a ak prežiješ aj ty, potom sa môžeš realizovať :)

a pre n1k0l - mýliš sa, na svete je toľko krásnych vecí, len čím je človek jednoduchší, tým menej je schopný ich vidieť a orientuje sa len na to najzákladnejšie a najprimitívnejšie, t.j. priviesť na svet decko a kochať sa v ňom.. veď to dokážu aj zvieratá, my ľudia sme snáď o stupeň vyššie, nie??

Simi30

My mame ten isty problem. Nevieme sa trafit do plodnych dni al. sme unaveni, nie je cas atd. Na vysetreniach sme boli. Obaja sme OK. Dva roky uz "ideme naostro" a nic...

n1k0l

Idiotsveta
No presne to je pravda. Ale tak možno je to aj tým že tá baba na diskotéke nemá stresu z toho či to vyjde alebo nie. A stane sa. A tie čo sa snažia tak práve to že stále sa kontrolujú tak si tomu bránia. Ako ja nie som z tých čo by sa nejako extra kontrolovala. Chcem bábo ale nejdem po tom bezhlavo. Keď sa zadarí tak áno keď nie tak niekedy inokedy.
Noro
Heh no je veľa ľudí :D úprimne si ma rozosmial ale tak nič nie je krajšie ako priviesť na svet človeka. A vidieť to šťastie v očiach malého drobca..