Viete som ešte mlada,a rodičia nevedia o tom ,že potajomky chodim k gynekologovi.Problem je ze gynekolog je tam kde studujem co je dost daleko a ja mam zase nejaku infekciu/asi aj viem presne aku/,ale neviem sa nijako dostat k gynekologovi.Tu u nas mama pracuje v nemocnici cize by na to prisla.Neviem ci v lekarni by mi dali liek aj bez predpisu?ak mi viete poradit budem strasne stastna.....vsetky napady prijimam.Dakujem Luna
Neviem čo mám robiť,viete mi pomôcť?
:) dakujem,budem sa velmi snazit...musi to byt pekne mat taky super vztah. :-)
Jannika,
už jedna je mamičkou 9 mes. syna a verím, že aj ona bude taká :-). Vraj som bola prísna mamina, ale veľmi dobrá :-) Neviem, ale úprimnosť, otvorenosť, dôvera... to bolo bežné, vždy som rešpektovala aj ich názory a vedeli sme komunikovať o všetkom. Myslím, že videli, že ja som otvorená a úprimná k ním a občas som dala aj na ich názory ... dokonca len jeden príklad : boli sme v Tatrách na dovolenke, ja som bola dcéra a oni dve rodičia. Robili plány, hospodárili s peniazmi a pod. a podobné zážitky máme viac ...
Veľmi Ti prajem zažiť podobne, len to veľmi rýchlo ubehlo a už sú
dospele :-))), ale mám radosť z nich
Veľa šťastia
ahoj 13...mozem sa ta spytat?...aj ked sem to moc nepatri. ako si dokazala byt svojim dceram zaroven aj matkou aj priatelkou...mne je mamina len mamou a to priatelstvo mi chyba a preto by som sa toho chcela pri svojich detoch vyhnut...a byt im aj priatelkou aj matkou.
Luna,
som veľmi rada, že si to takto vyriešila a ver mi, vždy a s každým problémom sa môžeš na svoju mamičku obrátiť a vedz, že ona Ti môže byť najlepším radcom a aj bútľavou vrbou...
Veľa šťastia
Luna, ja mám dve dcérky (29 a 31)a od malička sme ako priateľky (so všetkým rešpektom a úctou ku mne) a verím 1000%, že aj Tvoja mamička Ťa určite pochopí, neboj. Veď my sme to všetko prežili, žiadne tajnosti. A zase ja verím, že práve ona Ti odporúči toho najlepšieho gynekológa, ver mi.
Prajem Ti veľa zdravia
DAkujem...ale uz sa to vyriesilo ......zobrala som si vsetko odvahu a klamala som trosku mame a zajtra idem k lekarovi dakujem vam pappaa
Luna som pripravený Vám pomôcť kontaktujte ma 0908744395
Plesnove a infekcne stavy, aj gynekologicke, v akutnom prejave patria "do ruk" lekara. Ako doliecenie, resp. prevencia - tam su ucinne prirodne doplnky.
RNG ahoj no bola by som strasne rada ak by si mi pomohl nejakym sposobom....neviem ake prirodne latky a v pohode to mozeme rozobrat no myslim moj problem :D len som tu 1x a neviem ani co mam presne pisat co sa patri a co nie......tak ak by si mi vedel pomoct bola by som rada dakujem dopredu......