zbieranie exkrementov

Príspevok v téme: zbieranie exkrementov
sinema

Zaujímalo by ma, aký je pravý dôvod, že sa musia upravovať psie exkrementy? Vždy keď ich zbieram, ma totiž napadne, či prírode viac neškodí to plastové vrecko, ktoré sa ktovie kedy rozloží? Veď exkrementy by sa v tráve predsa rozložili a nezaťažovali by prírodu. Neexistuje ekologické riešenie?

Ďalšia vec čo nechápem, ak upratujem po svojom psovi exkrementy a rovnako aj ostatní psičkari, ako je možné, že večne počujeme sťažnosti ľudí, čo neznášajú psov, že sú trávy plné hov...? A že skoro každý deň stupia do h...? Napadlo ma aj, prečo vlastne chodia po tráve, keď majú chodníky? Mne osobne sa podarilo stupit do exkrementu len raz. A to venčim psa už 10 rokov.

Danielkaa

Mě také přijde logičtější to kompostovat a ne dávat do plastového sáčku a vytvořit z toho smesný odpad vlastně. Jinak teda samozřejmě existují alternativy a je možné si nakoupit sáčky z kukuřičného škrobu a kompostovat to. O tom materiálu na výrobu sáčku jsem četla tady tasky.cz tak třeba to bude někoho inspirovat. Je tak prostě přirozenější.