Ahojte mam taku otazočku.Rada by som vedela či ma niekto skusenosti s knihou Tajomstvo spriaznenych duši alebo Tajomstvo pritažlivosti srdc.Proste niečo na ten štýl Tajomstvo-The Secret,Je možné si takto privolať partnera resp.štastný vzťah?Nechcem samozrejme zasahovať do nikoho slobodnej voľe výberu ale mate skusenost aj stym žeby ste si privovali konkretnu osobu ktorú ste chceli?Ale to by som nespravila nato nemam právo každý ma možnosť výberu..Pýtam sa zo zaujímavosti že ako to vlastne celé funguje..ďakujem..
The secret
Jasne ze to funguje, ja som to riešila cez leto, napísala som si na papier zoznam vlastnosti budúceho partnera a pomaly sa už niečo začína v mojom živote plniť a objavil sa niekto podľa mojich predstáv. Teraz keď sa na tu napísanú ví víziu spätne pozriem, viem ze som si to určite pritiahla, treba sa pomodliť a pekne poprosiť Boha. Len nebuď prekvapená ak ti nevyjde všetko detailov a nebuď pesimistka že sa to nesplnilo. Poďakuj vesmíru za všetko čo ti poslal aj keď niektoré veci sedieť nebudú ako ty chceš. Na každého čaká niekde druhá polka, takže to nie je žiadne ovplyvnovanie slobodnej voľby , je nás tu na svete niekoľko miliárd a je tu aj muž pre teba a keď si ho ešte nenasla, možno si riešila niečo dôležitejšie a keď sa pomodlis, život ti ho posle v pravú chvíľu. Good luck
ahoj, ja mam s tymi knihami skusenosti a mozem ti potvrdit, ze to nefunguje. velakrat vyskusane. keby mali kazdemu vratit peniaze za tu knizku, tak do zajtra vyhlasia bankrot
tiez sa smejem o akom okultizmu a magie to tu rozpravate?
ved kniha je tusim o tom o com je video The secret
www.youtube.com
nieco mozno na tom pravdy je ale vsetkemu zas v tom videu nejde verit, nieje to take lahke lebo mnohokrat chce clovek nieco a dostane ine a to co chce nedostane alebo strati, takze tak....
To je choré, celý svet je chorý.
Mia77 to nieje žiadna mágia,okultizmus či peklo. Je to jednoducho zákon príťažlivosti, tak funguje vesmír. Je to ako v kresťanstve modlitba, po vašom si niečo vymodlis, podľa knihy tajomstvo si to pritiahnes myšlienkami. Na druhej strane je to aj celkom logické, čo vidíš v okolí to sama nosis v sebe. Ak som ja dobre naladená a nedotkne sa má ani blbá poznámka kolegyne, tak isto vnímam aj tu kolegynu- určite má nejaký problém a mňa sa to vôbec netýka. Ak zareagujem podrazdene tak zas problém mám aj ja v sebe nevyriešený... Atď... Nie každému sa ľahko chápu také veci hlavne tí, čo ich od detstva strašia peklom diablom atď...a sú vychovávaní v kresťanstve.
V ziadnom pripade to nerob, a uplne si to vyhod z hlavy, otvoris sa tym zlym silam a zivot sa ti zacne postupne rucat. S magiou nie su zarty, peklo a diabol existuje!
V ziadnom pripade to nerob, a uplne si to vyhod z hlavy, otvoris sa tym zlym silam a zivot sa ti zacne postupne rucat. S magiou nie su zarty, peklo a diabol existuje!
Pri vsetkych tychto veciach ludia zabudaju na jednu podstatnu vec: nic nie je zadarmo. Za vsetko musis niecim, alebo niekym zaplatit. Nie iba ziskat. To znamena, ze nieco, alebo niekoho stratis, lebo musi uvolnit miesto novemu.
Si pripravena niekoho stratit?