Sme rodina sportovo a prirodne založená.Poradí mi niekto vhodný a praktický darček na Vianoce pre deti ( 10 a 7 rokov)?
Darček pre deti
Ahoj ja som svojim detom dala usit na mieru originalne darceky .
Ciapky, nakrcniky a tricka . Vsetko je to handmade . Su to jedinecne originaly a naozaj kvalitny material a rychle dodanie .
Odporucam naozaj kazdemu : www.fb.com
čo sa tipov na darčeky týka gifts.sk
Tak niečo na šport čo potrebujú alebo nejako rodinné spoločenské hry. Keď som bola malá, tak takéto darčeky ma najviac potešili:-)
tie tehličky pre detičky to prvý krát počujem, mojej malej by sa to určite páčilo, len neviem kde by som to uskladňovala, ved to sú obrovské kusy, a aby vedela poriadne čosi postaviť, z toho treba mať kamiony tých kociek, či kvádrov teda :/ :D ;)
ked ste sportovo zalozeni... korcule? lyze?
tato megastavebnica je naozaj super nase deti tehlicky pre deticky doslova zboznuju a skladaju uz aj stajnu pr ejednorozcov :D
Niekedy sa to hodí, keď potrebujem zostať kvôli práci doma. Nemusím na deti dohliadať a úplne im táto zábava stačí.
Túto stavebnicu poznám, dcérka ju má v škôlke. Dobrá vec :-)
Z vlastnej skúsenosti viem, že deti sa veľa vybláznia u stavebníc a to ako doma tak vonku. Túto máme doma a je perfektná: www.tehlicky-pre-deticky.sk
Ten fitnes náramok je dobrý nápad.