schválenie pôžičky

Príspevok v téme: schválenie pôžičky
Sany1234567

Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť alebo aspoň podobnú, budem vďačná za každý normálny príspevok ktorý poradí!!!
Chcela by som požiadať o pôžičku,(nie nebankovku) menšiu čiastku, povedzme do 1 400 e.
poskytli mi už informáciu teda priamo "odtiaľ" že mám mať stály príjem a byť u jedného zamestnávateľa viac ako 99 dní... to spĺňam...
Nemám žiadne povinné výdavky ani do domácnosti ešte ani nikam ani nič čo musím splácať, iba jednu vec... som v debete, teda aj keď mám pravidelnú výplatu som sa dostala trošku do situácie že som v mínuse a ešte som sa z toho nevyšplhala...
Moja otázka teda je, ak má niekto podobnú skúsenosť či mu bola pôžička schválená... samozrejme, zájdem na pobočku aj sama, ale predtým by som bola veľmi rada ak by sa našiel niekto kto to mal podobne

mate59

Banke bude stačiť preukázanie výšky tvojho príjmu,to že nie si v registre dlžníkov,trvalý prac.pomer.Neviem na čo akú pôžičku chceš,ale ak to bude spotrebiteľský úver,počítaj s tým,že namiesto 1400 vrátiš cca 1800 eur.Myslím, že banka by nemala mať s poskytnutím úveru problém.
A teraz to najpodstatnejšie.Pri svojich príjmoch si v mínuse,potrebuješ ešte niečo splatiť.A chceš si zobrať ďalšiu pôžičku.Zahrabeš sa do dlhov a uviazneš v dlhovej pasci,čo je najkratšia cesta do pekiel.Najprv sa vyplať z mínusu,vytvor si aj nejakú rezervu a až potom si zober pôžičku.