Mozne oplodnenie

Príspevok v téme: Mozne oplodnenie
durihaj

Ahojte,
s priatelkou sme mali spolu styk a ja som sa do nej spravil. Bolo to v nedelu a dnes ma planovanu MS, ktora este nie je. Cize su to cca. 2-3 dni pred MS. Cyklus ma celkom pravidelny. Zaznamenava si to do kalendara v mobile a vychadza mi, ze to vychadza 27-29 dni. Niekedy fakt vynimocne sa stane ze ma aj 35 dni, ale to ked tomu predchadzaju stresy v praci napr. Ked raz bola na prehliadke u lekara, ten jej povedal, ze ma prave plodne obdobie, to bol 12. ten cyklu. Sme spolu niekolko rokov, asi 5 rokov sexujeme bez nicoho, aj pocas plodnych dni. Teraz som to prvy krat dal naplno, ked bolo kratko pred MS. Dieta chceme urcite raz, ale teraz este nie. Neviem ci sa obavat alebo nie.

durihaj

Niekto sa snazi o dieta niekolko mesiacov, ba aj rokov, sexuju v podstate pravidelne dokonca a nic. A my takto na prvy sup? Tak to by bol dobry vtip :D

Beznyclovek

Obávaj sa len toho že keď dieťa raz budete naozaj chcieť nemusí sa to podariť.Je dokázané že ludia žijú 90-až 95 % v strachu z vecí ktoré ani nenastanú tak sa nestrachuj a keď to príde tak to asi tak malo byť lebo potom naozaj platí to čo som písala ako prvé.