Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je už neskoro?

Príspevok v téme: Je už neskoro?
janeviemuz

Mám 23 rokov a nikdy som nemal vzťah. Je už neskoro nejaký si hľadať? Všetky baby v mojom veku plus/mínus 3-4 roky sú už dávno zadané... veď dnes už aj hlúpe 15 ročné deti randia a to mi dosť znižuje moje sebavedomie, keď nejaký 15 ročný sopliak má viac partnerských skúseností než ja.

A hneď prvá vec, ktorá každého napadne je, že či som nejak narušený a čo je so mnou zle... lebo vraj každý "normálny" človek má do 20ky aspoň 1 partnera a nejaké sexuálne skúsenosti a kto nie, ten je divný a je psychicky chorý.... cítim sa kvôli tomu hrozne a myslím, že keby som si aj našiel nejakú dobrú babu a zistila by, že v takom vysokom veku som ešte nemal sex ani priateľku tak by utiekla kade ľahšie...

A pýtam sa, či nebude lepšie sa na to úplne vykašľať... veď vlastne na to už aj tak nejakú dobu kašlem a baby neoslovujem... už som si asi na tú samotu zvykol a tak rozmýšľam nad tým, že aj keby ma náááááhodou nejaká zúfalá baba chcela, či by som bol vôbec schopný vzdať sa svojej slobody. Lebo byť single je tiež super - všetok čas/peniaze mám len pre seba, nemám stres... má to nespočet výhod a neviem, či by som ešte vôbec bol schopný byť s nejakou ženou a robiť nejaké kompromisy.

A tie reči že nehľadaj a nájdeš vôbec neplatia. Nehľadám - nenájdem. Hľadám - aj tak nenájdem. A ísť do vzťahu len kvôli sexu sa mi nechce. Musí to byť super a určite si to vyskúšam, buď si zaplatím alebo sa mi podarí nejakú na jednu noc zbaliť...

Ale mrzí ma to, že som prespal 3/4 svojej mladosti, keď som mal naberať skúsenosti a užívať si života... ale čas sa už nedá vrátiť :/

Mia77

Podla toho co pises, si vporiadku :) , akurat si neveris.. Laska nie je o postave. Uzivaj si slobodu, a chran si vzacnu cistotu, je jej uz strasne malo..

LAXMI

Ak sa chces stretavat a vypisovat s inymi zenami, tak je lepsie byt slobodny.

Nikdy nie je neskoro. Otazka je, ci si na vztah pripraveny, to znamena zdielat vsetko s jednou osobou. Ci mas, alebo nemas skusenosti nie je dolezite, dolezite je, ci si na vztah vnutorne dozrel, inak budes druhej osobe ublizovat a ty sa budes citit uvazneny.

neviem87

Nie je neskoro ja som mal sice ale uz nikdy nechcem lepsie je kym si slobodny a mozes si robit co chces. Ak chces mat skusenosti jednoducho si ich vymysli alebo ti darujem moje mne ich netreba ajtak.

Matusisko_xD

Tak potom som psychicky chorý podľa toho čo píšeš :D. Síce som mal nejednu partnerku do 20tky, ale sexuálne skúsenosti sú u mňa nulové. Chodili so mnou lebo som sa im páčil možno do tváre no sex so mňou nikdy žiadna neriešila a prečo ?? No už len ktorá baba by vliezla do posteli s vychudnutým chalanom, ktorého postava vyzerá na zaplakanie ?? Žiadna !! Čo som čítal viaceré fóra po internete, tak žiadnej babe sa nepáči vychudnutý chlap, ktorí má tenšie ruky, nohy alebo aj celkovú postavu ako má sama partnerka, preto k téme sex nikdy nedošlo medzi mnou a partnerkou. Prestal som to už ale dávno riešiť a ak mám umrieť ako panic, tak tak aj dopadnem a čo ? :D

(P.S. rečičky cvič, jedz a neviem čo všetko si nechajte, pretože som robil veľa kvôli tomu, aby som pribral a nič sa nestalo, keď že takú postavu máme v rodine :). )

ivobrick

Neni neskoro, neplac jak 15r. sopliak.
Ale sam to pises, ze nechces robit kompromisy a chces svoj cas len pre seba tak vo co go?
Ja zenskym zamerne poviem ze mam minimum skusenosti, hlupana utecie, tak kt. ta ma rada sa s tebou bude zabavat.

Mojnazor

Ja ti neviem môj zlatý... Ja už mám skoro tridsať, sexuálne skúsenosti mám, a myslím že dosť. No keby mi chlap, dokonca aj vo vyššom veku povedal že ešte nemal sex tak by mi to absolútne nevadilo.. skôr naopak.. bola by som šťastná že môžem byť jeho prvá..