Mám 23 rokov a nikdy som nemal vzťah. Je už neskoro nejaký si hľadať? Všetky baby v mojom veku plus/mínus 3-4 roky sú už dávno zadané... veď dnes už aj hlúpe 15 ročné deti randia a to mi dosť znižuje moje sebavedomie, keď nejaký 15 ročný sopliak má viac partnerských skúseností než ja.
A hneď prvá vec, ktorá každého napadne je, že či som nejak narušený a čo je so mnou zle... lebo vraj každý "normálny" človek má do 20ky aspoň 1 partnera a nejaké sexuálne skúsenosti a kto nie, ten je divný a je psychicky chorý.... cítim sa kvôli tomu hrozne a myslím, že keby som si aj našiel nejakú dobrú babu a zistila by, že v takom vysokom veku som ešte nemal sex ani priateľku tak by utiekla kade ľahšie...
A pýtam sa, či nebude lepšie sa na to úplne vykašľať... veď vlastne na to už aj tak nejakú dobu kašlem a baby neoslovujem... už som si asi na tú samotu zvykol a tak rozmýšľam nad tým, že aj keby ma náááááhodou nejaká zúfalá baba chcela, či by som bol vôbec schopný vzdať sa svojej slobody. Lebo byť single je tiež super - všetok čas/peniaze mám len pre seba, nemám stres... má to nespočet výhod a neviem, či by som ešte vôbec bol schopný byť s nejakou ženou a robiť nejaké kompromisy.
A tie reči že nehľadaj a nájdeš vôbec neplatia. Nehľadám - nenájdem. Hľadám - aj tak nenájdem. A ísť do vzťahu len kvôli sexu sa mi nechce. Musí to byť super a určite si to vyskúšam, buď si zaplatím alebo sa mi podarí nejakú na jednu noc zbaliť...
Ale mrzí ma to, že som prespal 3/4 svojej mladosti, keď som mal naberať skúsenosti a užívať si života... ale čas sa už nedá vrátiť :/