Byvanie na mieste kde mal partner ine zeny

Larrah

Baba tu napise otazku a hned jeeb typicka slovac urazky :D A ako viete, ze nerobi anketu? :D Napr ja by som po vselijakych stetkach nebyvala ani nahodou, zena ma mat hrdost. V prvom rade takeho chlapa treba kopnut do riti.

KrehkyMuz

V žiadnom prípade by som nebýval tam, kde predtým môj partner spával s niekým iným. Vymenil by som nielen byt, ale aj komplet zariadenie, vymenil by som aj auto ktorým ju vozil, vymenil by som dokonca aj krajinu, v ktorej spolu žili. A ak by to išlo, tak aj planétu. Ale vôbec najistejšie by bolo vymeniť galaxiu.

BJ_2

tak v prvom rade nema mat viac partneriek, a hlavne sex. Ten ma mat len s jednou zenou, a v manzelstve. Mozno bude problem skor tam, ktovie... nie v tej nehnutelnosti.

natalia-7

to ako vazne? ... clovek si buduje zazemie.. kolkokrat x rokov setri, drie mozno aj v zahranici aby si mohol kupit nehnutelnost... alebo x mesiacov (mozno aj rokov) hlada vhodny prenajom... alebo ma vybaveny uver na danu nehnutelnost.. a mal by domov zmenit len kvoli tomu, ze ma novu znamost?? ach.. tak to predsa nefunguje.. ako tu uz bolo spomenute vzdy sa da po vzajomnej dohode dotvorit spolocne domov, aspon nejake bytove doplnky povyberat spolu, zutulnit si to spolocne.. no menit byvanie?? to isto nie len z takehoto malicherneho detinskeho dovodu, sorry..

LAXMI

Zrejme sa ti to hnusi. Staci poriadne vydenzifikovat po slapkach, ale riadne, aby si nieco nechytila.
A snaz sa na to nemysliet, inak sa z toho zblaznis.

Trolli

Prepáč, ale podľa mňa je toto divná otázka... nedáva to logiku... to aj auto má vymeniť, keď v ňom pred tym vozil inu babu? Teda aspoň mne to pride zvlaštne, keby som mala nejake traumatické zažitky spojene s tym vztahom a bitom, cez ktore by som sa nevedela preniest, tak od tial idem prec, ale len tak kvoli novemu partnerovi prečo.. :)

a_dr1a

Slovensko ma najmenej najomnych bytov vratane Rumunska v celej Europe)) Tak o com tocime?) Ak je v podnajme tak je to mozno ine, moznee, ale ani v tom nevidim zmysel. A ak nieco kupil investoval pripadne splaca uver, tak.. A este nieco. Nie je este nikde pisane a dane, ze napriklad ty budes tou poslednou a jedinou. Takze mozes byt aj ty len dalsou v poradi. A s tebou to je ako? Ty tiez menis zakazdym byvanie pri novom muzovi? Ak si byvala unho a si uz ex, jasne ze ano. Skor to myslim tak, ze ak mas nieco svoje-ci menis zakazdym byvanie pri novom partnerovi. Lebo potom by si si musela aj sama uvedomit, aka hlupa je tvoja otazka. Vsak ak zacnes s niekym byvat zit, nic ti nebrani prepozic tam svoj rukopis styl ai, po vzajomnej dohode. Ale takto?