ignoruje ma keď spolu nie sme správy si iba prečíta

Príspevok v téme: ignoruje ma keď spolu nie sme správy si iba prečíta
DaaNi

Mám 16 rokov a priateľ má 23. Sme spolu za týždeň cca rok. Nehádame sa väčšinou. Problémov je ten, že vždy keď som doma, že nie som s ním tak ma ignoruje. Môžem mu poslať niekoľko správ a aj tak nič. No potom zas sú aj tie dni kedy mi odpisuje hneď. Neviem čo si mám o tom myslieť. Vždy keď sme spolu či u ňho alebo u nás, tak je všetko v pohode - sme šťastní. Vždy mi vraví ako moc som mu chýbala a ako ma miluje. A že pre ňho iné neexistujú, že chce mať len si mnou rodinu, že si počká na mňa. So mnou že je šťastný. Tak nechápem prečo tá ignorácia. Pochopila by som, keby nemá čas ale keď hocikedy vidím že niečo "lajkol" na fb v čase keď mi neodpisuje alebo čo...tak ma to ubíja. A nie nekontroluje ho len odkedy je zmenený ten fb, že mi ukazuje len príspevky priateľov tak to vidím no. Čo mám robiť? Bojím sa o ňho veľmi...

Tonislav

Eminem, čo je na tom také zvláštne ? V minulosti bol bežný vekový rozdiel 5-8 rokov a tiež začínali v mladom veku dievčiny, to už mali svadby, pracovali na potomstve atď...

natalia-7

ale vyjadrim sa este k tvojmu argumentu "neodpisuje mi ale na FB lajkuje".. za seba mozem povedat, ze kolkokrat pridem domov taka unavena, ze jedine co zvladam je hlupo rollovat socialne siete. nemam energiu na vypisovanie.. je pravda, ze partnerovi poslem aspon smajlika (vyjadrenie ze nanho myslim) alebo mu cinknem.. ale na zmysluplne debatenie cez net holt energiu nemam. fakt maximalne tak na sledovanie nejakych veci na internete... takze aj to je jedna z moznosti - ale zdoraznujem JEDNA Z MOZNOSTI :-)

natalia-7

ja si nemyslim, ze by ta tahal za nos. samozrejme, je to jedna z moznosti, ale z mojich osobnych skusenosti viem, ze aj vztah "jeden 20+ rokov + tinedzer" moze (ale aj nemusi) byt mysleny vazne (z oboch stran) ((a to mam uz bohuzial :-D od 15/16tky daleko))

ale toto je vecou vas dvoch. mozes si tu precitat nazory, skusenosti, pohlady ostatnych ludi. ale dolezite je ako to vnimate VY DVAJA. preto ti radim nedomyslat si, nefantazirovat a SPYTAT SA... z oci do oci (nie cez net)... tym nemyslim nejake vycitky ala "ty mi neodpisujes, beee"... skor otvoreny rozhovor.. vyslovit svoje obavy, svoje pocity, .. dat najavo zaujem vyriesit to k spokojnosti obom.. cakat jeho vyjadrenie... a snazit sa viest rozhovor tak aby ste dospeli k rieseniu.. aby si sa skutocne dozvedela jeho postoj atd.. verim, ze za tie mesiace ho aspon trochu poznas na to aby si vedela v tom rozhovore vycitit ne/uprimnost atd. :-) komunikacia, komunikacia a este raz komunikacia - jedna z najdolezitejsich veci vo vztahu.. musite si to odkomunikovat, inak to bude stale len tvoje domyslanie a tvoja nespokojnost, ktora sa bude pravdepodobne casom stupnovat ak si to nevyriesite.. drzim palce

Eminem

Podľa mňa ta ťahá za nos prečo by bol 23 ročný s 16 ročnou? :D A tie keci o tom ako si na teba počká a chce s tebou rodinu :D :D
Držím ti palce nech si šťastná :D

DaaNi

A zas na druhej strane viem že mu nie som ľahostajná. Viem že mu na mne záleží nie raz mi to dokázal. A nie raz mi tiež dokázal, že to čo ku mne cíti je skutočné a nefalšované. Viem pochopiť, že momentálne má zlé obdobie tak nechce má tým zaťažovať. Ale on ma nikdy nezaťažuje jeho problémami, neviem prečo má taký pocit. Ja keď mám zlú náladu tak vždy to zo mňa vypáči, že čo sa deje a vždy hľadá tomu riešenie. Aj keď sa mu o to neprosím.

DaaNi

Apoel
Ďakujem za odpoveď respektíve za názor. Ako nie nevypisujem mu stále. Len mi je divne že od nedele ako som prišla od neho domov mi neodpisuje. Neviem v poslednej dobe je len takýto a už keď som aj u ňho bola tak nemal bohvieako dobrú náladu a to vždy keď ju má zlú tak mi neodpisuje a to ma hnevá lebo nikdy mi nechce povedať čo mu je. Málokedy mi to povie. Preto sa bojím o ňho, že neviem čo s ním je predsa len ho poznám dlho a viem kedy sa s ním niečo deje.

Apoel

Si naivná ale tak k tvojmu veku to patrí. On má 23 rokov a má iné zmýšľanie a tvoje pubertálne výlevy ked ste spolu prežije aby s tebou mohol mať sex a pod. ale ked mu furt vypisuješ tak sa mu nechce a je rád, že si od pubertálnych výlevov oddýchne a môže sa vyhovoriť, že niečo mal ked ti neodpísal. Neber to zle čo som napísal ale tak to chodí ked chodí nejaký dospelejší chalan s tínedžerkou.