Mám 16 rokov a priateľ má 23. Sme spolu za týždeň cca rok. Nehádame sa väčšinou. Problémov je ten, že vždy keď som doma, že nie som s ním tak ma ignoruje. Môžem mu poslať niekoľko správ a aj tak nič. No potom zas sú aj tie dni kedy mi odpisuje hneď. Neviem čo si mám o tom myslieť. Vždy keď sme spolu či u ňho alebo u nás, tak je všetko v pohode - sme šťastní. Vždy mi vraví ako moc som mu chýbala a ako ma miluje. A že pre ňho iné neexistujú, že chce mať len si mnou rodinu, že si počká na mňa. So mnou že je šťastný. Tak nechápem prečo tá ignorácia. Pochopila by som, keby nemá čas ale keď hocikedy vidím že niečo "lajkol" na fb v čase keď mi neodpisuje alebo čo...tak ma to ubíja. A nie nekontroluje ho len odkedy je zmenený ten fb, že mi ukazuje len príspevky priateľov tak to vidím no. Čo mám robiť? Bojím sa o ňho veľmi...
ignoruje ma keď spolu nie sme správy si iba prečíta
To je choré, celý svet je chorý.
daani, no tak potom je všetko v poriadku. Netráp sa.
Volá sa to paranoja, daj sa liečiť
Angelina
Heh no Ďakujem za názor. Ale ako som písala nižšie mal nejaké problémy pre ktoré sa mi neozval. A áno on si myslí, že to je v pohode. Ale veď chápem ho má toho veľa. Dnes prišiel za mnou a všetko sme si vyrozprávali. Že ma nechce stratiť a bude sa snažiť aby to napravil. Ou tak to mi je ľúto. To je teda jedna z tých zlých skúseností. Samozrejme, že viem môže sa to stať aj mne. Ale to nevadí ak sa má to stáť tak sa stane. Ale poznám ho a viem jeho názor na toto. On keď miluje tak len jednu a tú neopustí len tak. Mali sme už viacero "kríz" a zvládli sme ich.
No možno jeho to ani nenapadne, že tebe niečo vadí. Možno to berie tak, že ved ste spolu a nepovažuje za potrebné hned reagovať aj na každú sms. Prečo sa to vlastne neopýtaš jeho? Jednoducho mu povedz, že máš pocit že ťa vtedy ignoruje.
Božinku, taká som rada, že som sa vyhla takýmto problémom keď som 16. Že lajkovanie, to by som kukala na teba, že čo to za slovo?
Ale inak tvoj vzťah mi trocha pripomenul jedného čo som s ním chodila keď som mala 17. Tiež také reči, taký citlivý bol, ja zaľubena ako blb. Ale nedopadlo to dobre, nechal ma pre inú, čo by som na neho v živote nepovedala. No ale vlastne nakoniec je to tak dobre :-)
Drzost? :))
No ak sem niekto napise, ze preco sa niekto sprava, ako sa sprava, ostatni mozu iba hadat a tipovat :)
natalia-7 úplne s tebou súhlasím. A ja som všetko uponáhľala s tým, že som tu napísala. Ozval sa mi že rieši nejaký problém, že všetko mi vysvetlí. Príde za mnou a vysvetlí mi ti. Bála som sa veľmi o neho a moje obavy sa potvrdili no...
viete co mna fascinuje? ako si ludia myslia, ze maju pravo niekomu len tak bezdovodne tvrdit "ma ta na haku" "ma ta na sex" "si naivna" a podobne hlasky. mozno to tak je, ok.. a mozno nie...este pochopim ak sem zena napise, ze muz jej nadava do k*riev a/alebo muz ju doma mlati atd atd. to su JASNE indicie, ktore vypovedaju dost... ale toto co tu slecna napisala je "MOZNO je to tak" a "MOZNO je to onak". drzost niektorych ludi nema hranic ;-)
DIVERGENCIA
Dovoľ mi zatlieskať ti. ;) Poznám ho viac než dosť dobre na to, aby som vedela odhadnúť či je so mnou len pre to aby si užil. Keby to tak bolo nerobil by pre mňa to všetko čo robí. Keď si odrátam tento čas čo momentálne mi z nejakého dôvodu neodpisuje, tak máme krásny vzťah. Chcela som len vedieť názor aj niekoho druhého na to. Nenapísala som všetko o našom vzťahu, len som to všetko zhrnula v skratke. Tvoje slová nebudem vôbec brať vážne, pretože to čo píšeš nie je ani z ďaleka pravda. Ale ďakujem za tvoj názor. Nemôžu sa všetky názory zhodovať s tým mojim.
natalia-7
Ďakujem za tvoj názor. Trochu si ma upokojila, viem že niekedy domýšľavosť hrá hlavnú rolu. Ja len neviem čo si mám niekedy myslieť. Avšak viem, že vždy keď sme spolu tak mu žiaria oči pri každom jednom momente a pri všetkom či už len sedíme a rozprávame sa alebo máme "tichú domácnosť" typu že oddychujeme a pri počúvaní hudby relaxujeme. Proste je na ňom vidieť, že mu na mne záleží len niekedy sa až moc o ňho bojím. Priznám sa som na neho moc citovo naviazaná a niekedy to preháňam, no viem, že on si to váži.
Eminem
Nie všetci sú takí, že nutne musí sa len zahrávať s citmi atď... Keby bol so mnou len "pre srandu" tak by to nevydržal rok so mnou. Prešli sme si viacerými "skúškami". Keď nevieš poradiť, tak nepíš somariny. A áno aj my "teenegery" vieme rozmýšľať ako dospelý ľudia. Samozrejme, že si každý myslí, že v takomto veku vidí vždy človek všetko len cez "ružové okuliare" no nie! Ja som si prešla fakt už všetkým, čo nikomu neprajem, aby sa mu to stalo. Bola som nútená dospieť a vyrovnať sa s tým :). Len toľko, nie každá "16tka" je naivná a všetko verí dotyčnej osobe.
Tonislav
Ďakujem za tvoj názor a za to, že sa nájde niekto, kto chápe to že 6 a pol ročný rozdiel nie je moc veľký.. :)