Koronarograficke vysetrenie

Príspevok v téme: Koronarograficke vysetrenie
Veronika1988

Dobrý večer,chcem sa spýtať či má niekto z vás skúsenosti s koronagrofivkym zákrokom.Mojej mamine to navrhla kardiologicka....len..mamina sa dosť toho obáva...pretože samotná doktorka sa vyjadrila že zákrok má aj rizika..že môžu nastať komplikácie.....ale presne aké nám nepovedala...vraj tam..môže ísť ale nemusí ale keď ju už objednala mala by....výsledky u kardiológa boli fajn..aj tlak aj EKG ....len keďže ju už objednala mala by ísť....že si..máme o Tom pozrieť na internete...ma prosím vás niekto s tým skúsenosti?????aké sú tie možné rizika o ktorých nik nechce hovoriť z doktorov???fakt sa bojím o maminu a ona sa boji tiež ...ďakujem za odpovede ..poprosím čo by ste doprucili?vy???

mmoonna

Ahoj, môjmu otcovi kardiológ tiež navrhol toto vyšetrenie, ale on ho tiež odmietol. Sám lekár mu spomínal riziká, že by sa mohlo stať, že by to nemusel prežiť. Pri tomto vyšetrení, ak by mu niečo našli, tak by ho hneď aj zoperovali a to je veľké riziko. Ide hlavne o to, že sa skúma, či je niektorá tepna , či cieva zúžená. Otec to zatiaľ odmietol, zatiaľ je v relatívnej pohode. Má 69 rokov, cukrovku, z nej poškodené srdce, takže už to nie je ako voľakedy.

Veronika1988

Ak sa smiem spýtať čo vám poradil známy???ďakujem vám za každú vašu radu a odpoveď...popr.keby ste mimo tej rade napísal Via na email.:mh5881@gmail.com.....dakujem za každú radu....a vašu skúsenosť ..asi vás aj zatazujem ale naozaj by ste nám veľmi pomohli ..keďže vás ocino bol toho istého názoru ako moja mamina ...ešte raz dakujem

Veronika1988

Ďakujem Vám veľmi pekne za Vašu odpoveď aj radu...naozaj už som bola zúfalá....lebo doktori nič nepovedia..len...povedali že si máme o Tom prečítať na internete a už je tam mamina objednaná....tak by sa patrilo tam ísť...veľmi si cenním vašu odpoveď ...lebo naozaj nikoho nepoznáme kto by mal s tým skúsenosť akurát som čítala že sú tam aj rizika....s tým spojené a mamina sa toho boji viac každým dňom a ja tak isto....čím ďalej tým viac...a doktori nič nepovedia aj mamina neverí úplne tomu čo povedia doktori..a tiež sa jej doktorka pred tým ako ju tam objednala spýtala citujem,,tak váš tam objednam?!pôjdete aj na operáciu áno!!!ak bude treba...podotýkam..že maminaaa len pokyvla hlavou že šak asi ani nevedela čo jej to doktorka hovorí a už len jej povedala že tak ste objednaná...všetky vysetrenia musíte mať hotové tak sa ponáhľate a teraz nás len naháňajú aby sme postihli 13 vyšetrení ktoré musí mať do toho zákroku...hotové pritom..mamina tam ani nechce ísť lebo jej nik nepovie čo jej je...akurát že si ma pozrieť internet...m.ste veľmi zlatý...a môžem sa spýtať ako ste to doriesili vy s ocinom????veľmi sa bojím o maminu a ona zas doktorke nechce povedať že tam nepôjde...lebo doktorka pôsobila dojmom...že ju nahnevá keď tam..nepôjde že šak ona ju objednala... Teraz čo..a zas na druhej strane kardiologicka povie že veď teda nemusíte ísť keď nechcete.....to váš nenutim ale tie vyšetrenia si spravte lebo do 8.uz není ďaleko....tam..to..musí byť...niekedy mi celé zdravotníctvo príde ako by si len dohadzovali medzi sebou kšefty a biznis...a ocino už je na tom.lepsie???

Alex_L

My sme riešili podobný prípad pred necelým mesiacom u otca. Jemu odporučili tiež koronarografiu, ale on ju odmietol a to práve z dôvodu rizík a navyše mu povedali, že pred vyšetrením musí podpísať súhlas aj s operáciou.
My sme sa radili s jedným známym, plus sme si čítali tu: www.suscch.eu.
Rozhodnutie je na vás. Držím palce!