ahoj, máte nejaké skúsenosti s prípravkami na zvačšovanie pŕs?uvažovala som, že si jeden taky objednam(vraj na cisto prírodnej báze a so zvačšením až o 2 až 3 čísla)..no podla mna je to bludˇ.no neviem no,veď načo by chodili potom zeny na plastiky.prosim napíšte mi, ak máte nejake skusenosti .ďakujem
!!!prípravky na zvačšenie pŕs!!!!
kikaa
vysla ma na 63.800 sk so vsetkym.
a livaa,ak sa môzem opýtať, nakoľko ťa wyšla tá operácia????no a ak ide o tie moje prsia..sú pevné až veľmi, lebo veľa cwičím aj posilujem, aj tým pádom sa mi vlastne zmenšili.
kikaa
nie nemam ziadne skusenosti a ani nechcem mat,len viem co rozpravali ine baby. ja som to vyriesila plastikou.Lebo ja som po 2 rocnom kojeni a to je uplne ine ako ty. Nevadi ze ich nemas velke ked maju pekny tvar a su pevne.
livaa, no ja som ochotná vyhodiť niejaké tie peniažky..aspoň wyskusať to chcem, vieš, lebo s tými mojími nie som vôbec spokojná..aj keď to bude len minimálny účinok, ale čo myslíš, keď sa to vráti ,nemôžu sa ešte zhoršiť,teda owýsať alebo sa zdeformovať??ty máš už skúsenosti s takými prípravkami??
su to zbytocne vyhodene peniaze,pocas uzivania tabletiek je mozne sa sa troska zmenia ale hned ako ich prestanes brat si tam kde si bola.Ale urcite nie 2,3 cisla....
ja si myslim, ze to je blbost...ved ako pises..naco by boli tie plasticke operacie?