Ahojte.Mam asi psychický problem.Mam 19 rokov a problem velmi zvlaštny.Nedokážem nadviazať vztah.Vyzorom som aj pekna mnohi mi to povedali.Ide oto že vždy sa platonicky zaľubim do niekoho kto na 100% viem že moju lasku neopätuje,Takeho ktory ani poriadne nevie že existujem.Potom nanho neustale myslim a nedokažem prestat myslieť.Neviem či je to láska alebo ošiaľ ale potom sa nedokažem už s nikym zoznamit lebo mam v hlave nezmyselnu osobu.Už sa mi to stalo asi tretíkrát..Som psychopatka viem..Ach...čo mam robiť? :( ako prestať myslieť na nezmysly? pomaly prestavam veriť tomu žeby som našla niekoho skym prebehne vzájomná iskra,,
Asi niesom normálna
presneee- tak to mi je ľuto :/ asi nie každemu je súdene byť štastnym aj ked sa oto človek snaži..najhoršia je bezmocnosť ked človek nevie ako to riešiť :/ ..
Prežívam niečo podobné, ako ty (btw. tiež mám 19). Zamilovávala som sa do chalanov a tiež z toho nič nebolo. Narozdiel od teba, som škaredá a tichá, hanblivá, takže preto ma nikto nechce.
Teraz to mám ešte horšie, pretože som po 1. krát zamilovaná do dievčaťa, takže ju už duplom nemôžem mať. Čiže aj ja som asi chorá.