Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojím sa chlapov

DlVERGENCIA

Marian..
ale ked suka nechce pes neskočí...
asi nejaka slušna nebola ked mu dala... a pritom poškulovala po inom..to mi nejde do hlavy...

lebo ked sa mi páči nejaky chlap a šrta sa vtah nejdem s druhym šudiť snád... a este panna... je to pre man nepochopitelne...

Marian42

DIVERGENCIA, nikde som nepisal ze ma lubila, ani to, ze sme spolu chodili.. zacali sme az tesne potom. No zjavne si ,,niekto,, vsimol, ze tam uz nejake sympatie boli, a ze to zrejme skusime.. ved preto sme uz 21 rokov spolu.

DlVERGENCIA

marian42

zaujima ma že ked ťa ľubila išla s iným?
dalsia vec vy ste spolu chodili a šla s iným...?

nechápem absolutne...

alebo si vymyšlaš.... čo by ma tu na tomto fore absolutne neprekvapilo..

LAXMI

A preco sa ich bojis?
Oni nehryzu :)

Muzi su skvele bytosti, ked su muzmi a nie nevyspelymi chlapcami, ktori si potrebuju nieco dokazovat.

Marian 42

Ahoj lola, tiez som bol na tom podobne.. hamblivy chalan, panic do 23 rokov.. tiez som mal strach, a len som na to doplatil.. ked som stretol svoju nastavajucu, bola tiez panna, ale nevedel som to.. aj ked je o rok starsia.. no nebojacny suknickar to zistil prave vtedy, ked sme sa do seba zahladeli.. kym nam doprial spolocne stastie, vzal ju nachvilu do podkrovnej izby, a urobil z nej zenu.. a tak to chodi.. neda sa nic robit, musime to prijat take, ake to je..