Ahojte!
Veľmi by ma zaujímala rada od vás skúsenejších. 7.10 som mala styk s partnerom a šli sme naplno. A je možné že bola práve v ten deň aj ovulácia. (Neviem kedy presne bola keďže som nemala žiadne bolesti ako zvyčajne cítim) Je možné ak by som aj bola tehotná (čo by som sa potešila) žeby sa dostavil menzes? Bol oveľa slabší než zvyčajne a prakticky bezbolestný a kratší. Viete mi niekto poradiť? :) Za odpovede vopred ďakujem!
môže sa dostaviť menštruácia po možnom oplodneni?
Nie som odborník to v prvom rade.Ale ak je žena naozaj tehotná nieje to menštr.ale vaginálne krvácanie ,ktoré prichádza po týždni(zhruba) od oplodnenia.Čiže pomenovanie menštruácia počas tehotenstva nieje správne pomenovanie.V prvomrade si sprav tehotensky test.kupiš v lekárni alebo v drogérii.99-percentná istota.A ak si tehotna a nieje to mestruacia aj tak musíš vyhľadať lekára .
Saskia44
Ďakujem za názor. Takže myslíš že by to mohlo byť aj prípadné tehotenstvo? I keď som bola u gynekologičky na kontrole a vravela mi, že ovulácia by mala byť na ľavom vaječníku tento mesiac ale akosi neviem či prišla. Zas som nič necítila a pritom má vždy bolieva hnusne podbruško cez ovuláciu tak vôbec netuším. Je možné, že si to len namýšľam. Netúžim po drobcovi moc dlho no bola by som aj rada za prírastok. Aj keď som toho názoru, že čo sa má stať sa stane a nijako to neovplyvním. :)
Ano menzes nevylučuje tehotenstvo!
abcwc
Pýtam sa na seriózny názor. Keď nevieš odpovedať, tak sa zbytočne nestrápňuj. Ja tú otázku myslím seriózne vážne.
Pozriem do zázračnej gule a hneď ti poviem, počkaj