Prosim neustale som chora moja imunita je v pecku. Vela ludom si poradil spravne od minulého roka som stale chora vkuse kasel nadcha angina. Antibiotik som mala uz veľmi vela vzdy na chvíľku dobre a zasa zle
Otazka na rene1337 rng prosim o pomoc.
Ako viete, že RNG naozaj zomrel? Možno je len po mozgovej príhode alebo z iného dôvodu sem nechodí. Máte dôkazy, že je mŕtvy, alebo je to len dohad?
Hej pravda!
Ja som vzdy zastanca prirodnej liecby. Ale samozrejme aj modernej mediciny cest vynimkam. Lekari uz rok co rok su plateny skor z farmaceutickeho priemyslu predpisovania liekov atd nebudem tu dalej rozpisovat kazdy kdo sa raz ocitne v zdravotnych tazkostiach pochopi akym smerom zdravotnictvo napredovalo. A zazije na vlastnej kozi aroganciu modernej mediciny s falosnymi diagnozami s liekami ktore vela krat vobec nepotrebuju. Podme teda k tomu tvojmu problemu bohuzal rng ti uz neporadi zomrel bol to jeden z mala ludi ktory chapal ako pracuje farmaceuticky priemysel a bol dlhe roky odbornikom v prirodnych doplnkoch. Velmi vela rad tu nehal zadarmo a pomahal nezistne s dobrym pocitom za to si ho velmi vazim. Tvoj problem imunita. Imunita je velky pojem vacsinou imunita zlyhava hlavne kvoli naduzivaniu atb a nepresnych krvych vysetreni cielena atb liecba na danu bakteriu podla citlivosti berem za vhodnu liecbu atb. Takze ak sa ti da nehaj si urobim krvme vysetrenia na infekcnom od plucnych chlamydii az po pohlavne, je toho hodne, tak isto strery krk nos orl, podla toho sa vie vylucit o aky infekt ide ci o recidivny teda opakujuci vracajuci sa nedostatocne dolieceny. A tak isto treba telu pomoct vysadit uplne rafinovany cukor je to najvacsi jed a je vsade. Muka tak isto dnesnauka je plna svinstva. Nahrafit cukor steviou napriklad dohliadni na zdravy jedalny listok a treba nasadit kvalitne probiotika napriklad garden su rozdelene pre muzov a zeny co je tiez velmi dolezite lebo drahe probiotika v lekarni su casto krat mrtve probiotika preto lebo mnozstvo ktore su slubene su tam absolutne niesu naozaj v minim. Mnozstvach. Je vela produktov ktore slubuju neskutocnu imunitu atd vela z nich pomozu no nie kazdemu a vela z nich je podvod. Ako sa hovori najlepsie je zarabat na chorych a na detoch dneska to plati v plnej sile. Matky si myslia ze ich deti su tovaren na sladke a potom placu v cakarnach preco je to moje dieta stale chore. Staci casto krat zdravy rozum. Nechcem sa nikoho dotknut.
Tvoja imunita je poskodena z naduzivania atb,kvoli tipovacke tvojho lekara vsadim sa ze ti nezobral ani zakladne krvne vysetrenia. Potrebujes kvalitne probiotika,vela vody, a doplnit vitaminy, mozes si najlepsie splasit prirodnyxh atb je dost napriklad oleuropein,kolostrum,gse,vitamin c intravenozne, mohol by som pokracovat do rana je toho vela ja som typ cloveka ktory sa riadi krvnymi vysledkami a podla toho dalej ti viem poradit nie som vestec moj odhad. Ziadaj razne krvne a potom napis ci opakujuce streptokoky napriklad podla toho ti viem dalej povedat co dalej.
Bohuzial Rng tu uz nieje.