Čauko neviem prečo som sa rozhodol hladať na fóre, ale asi už nemám kde inde. Som veľmi zvláštny človek milujem chute, farby, prírodu a rád rozoberám vážne témy do hĺbky. Milujem spoznávať ľudské povahy a navštevovanie nových miest zaujímam sa o hocičo od vedných odborov cez umenie až po ľudské správanie a rôzne mýtické príbehy :D Milujem svoju prácu a chcem nájsť kamarátku, ktorá je na rovnakej vlne ako ja, niekoho kto dokáže ísť o 4 ráno von a rozprávať sa o náboženstvách, súhvezdiach, a rôznych úvahách. Ak sa nájde niekto kto si myslí, že sa na svet pozerá z úplne inej perspektívy a príde sám sebe divný ozvi sa budem rád.. P.S. ja vzťah nehľadám, ale nájsť ľudí čo majú svoj svet a víziu možno fialové vlasy a bláznivé, spontánne nápady by bol veľký úspech pretože moc nás asi nie je .. mám 19 rokov a som z okolia BA. Vďaka za váš čas :)
Kamarátka
jozeftruskavka@gmail.com, no bol by som rád ak by sa s niekym dalo inteligentne porozprávať/popísať :)
,,Lillo” nechaj tu mail,napisem ked tak :)
Vďaka. No jasné ja hľadám človeka, ktorému to nie je divné. A je ich málo btw Ararat kľudne nehaj nejaký kontakt ak chceš môžeme aspoň vymeniť názory :)
Nechcela by som mat priatela, ktory by ma zobudil o 4 rano, lebo sa chce rozpravat.
Veľa šťastia, tiež by som chcela mať niekoho takého s kým si rozumiem (v kamarátskej rovine), no si ďaleko :) držím palce
Musis byt uzasny spolocnik!
Skoda ze tak daleko byvas.. :/
Drzim ti palce,nech najdes spriaznenu dusu :)