Pečeň alt, ast

Cliattsi

Ahoj zapojim sa do temy. Lagosu nepoznam. Ale ani jepoznam ako kvalitny je to produkt. Ja ti odporucam - vykasli sa teraz na tu lagosu,.kup si original cele semena pestrecu a urob to, co som radil tejto babe. Mozno na 4 den pocitis, aj skorej, ze sa to zmenilo. Ide o to,.ze je to original sylimarin, ktory nie je zoxidovany. V akej miere je zoxidovany ten,.kt. uzivas si nevies overit. Oxidovane formy su malo ucinne, ale nie som expert. www.zdravie.sk

Kycera

Lafko,
únavu Ti spôsobuje chorá pečeň! Na chorú pečeň nesmieš užívať lieky obsahujúce liečivo "paracetamol" - Paracetamol, Panadol, Paralen,... A vôbec, nemal by si ju zaťažovať liekmi, len v nevyhnutných prípadoch. Obmedz aj sladké, zaraď si prechádzky a po jedle pi vlažné až teplé nápoje. Studeným sa vyhýbaj. Mohol by si vyskúšať zapping.

Lafko

No akurát dnes som mal, koli bolesti hlavy zase. Nie, normálna pracovná doba. Hmm ten panadol moze v tom byť nevylucujem. Len nerozumiem preco to kolise hlavne to alt..... Od normalu, po extrem ako je hodnota 1.54.... Mam testy kazde 3 mesiace.... No a o unave ani nehovorim. Neviem co s tym uz....

Lafko

No ten paracetamol neviem, maximalne si dám 2 tbl panadolu nic ine a nikdy nie viac. Talze3tam je dávka ešte v norme. Aj ked niekedy je to dost často, ale nikdy sa ani neproblizim k maximalnej dennej dávke. Tak ozaj neviem. Na sone ma miernu steatozu pecene.....