Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel sa mi priznal k nevere

Príspevok v téme: Manzel sa mi priznal k nevere
Zranena87

Ahojte,
Ani neviem kde mam zacat..S mojim manzelom sme spolu 4roky.Pred tym sme mali obaja dlhodobe vzahy ktore skocili z dovodu nevery nasich partnerov a tak po nejakom case priatlstva medzi nami vznikla nadherna velka pre mna moja zivotna laska ktora mi vniesla stastie do vsetkych oblasti zivota,netuzila som po nicom inom ako vytvorit s mojou laskou rodinu a splodit deti ktore budu vrchol nasej lasky. Po dvoch rokoch chodenia sme sa vzali z nasej krasnej pre mna cistej lasky svadba bola este krajsia ako v mojich snoch a tak sa mal zacat nas spolocny sen..Manzel sa uspesne zamestnal splnil sa mu sen o zamestnani o ktorom vzdy snival a ja som ho v tom podporovala aj ked pre mna bolo dost narocne byt casto niekedy aj na dlhsie bez neho velmi mi chybal no chapala som ze si chce vybudovat karieru a zabezpecit rodinu..Dostal pracu v zahranici a tak som dala vypived a sla s nim ked sme sa vratili spat na Slovensko chcela som si splnit aj ja ten svoj sen o inej praci tak som sa v tej oblasti aj vzdelavala on medzi tym vela pracoval ale lasku mi stale prejavoval a aj ja jemu rozhodli sme sa prestahovat do ineho mesta,novy byt,nivy spolocny zivot konecne len my dvaja..Tak velmi velmi som sa tesila,manzel odisiel na sluzobnu cestu zas raz ako aj mnohokrat predtym..no z tejto cesty mi volal akosi menej..myslela som si ze mozno som velmi precitlivela ze som v nomvom prostredi kde nikiho nepoznam sama vo velkom byte..vratil sa a bol chladnejsi stale chodil cvicit a ked som mu naznacila ze by sme sa mohli milovat tak mi povedal ze je unaveny alebo ho boli brucho..bola som smutna a zaroven som nechcela tlacit na pilu ved vela pracuje..zas odisiel na 5dni a ked sa mal vratit zmeskal posledny vlak no na druhy den sa nevratil tym prvym rano ale az poobede,rozmyslala som preco si nevzal ten prvy vlak no nechcela som byt hystericka a obvinovat ho lebo som sa citila osamela..chlad z jeho strany som nevydrzala a povedala mu ako mi chyba nase milovanie,ako mi chybaju jeho prejavy lasky,ako mi chyba to ked ideme po ulici ma drzi za ruku a teraz si ruky radsej vopchal do vrecak ako som mu zas povedala ako tuzim mat s nim babatko boli sme dohodnuti ze sa na jesen zacneme snazit..v septembri sme to parkrat skusili no bolo to mimo tych spravnych dni;(..Odpovedal minze sa na dieta este neciti a ze v poslednej dobe nema chut na milovanie,tak som sa ho opytala ci niekoho ma tak mi povedal ze nie ze miluje len mna,ale ten chlad a smutok ma neopustal vedel ze to citim..zas odisiel na tyzden do tepla a odial sa minozval ze tam nema dobry internet tak ze mi bude len pisat..pisal mi dvakrat denne vacsinou len take veci o pocasi a o krajine kde je..vo stvrtok mi posledny krat napisal ze ma miluje..v sobotu sa vecer vratil dal mi letmy bozk na pery a isiel spat a v nedelu stravil tiez den viac menej sam vecer sme si dali veceru a ked som si k nemu osprchovana lahala v tme som sa rozhliadla po izbe a napadlo ma ze moj cas v tomto byte je zratany..Opytala som sa ho, preco sa na mna hneva ked je taky odmerany tak mi odpovedal ze on sa nehneva tak som sa opytala tak co je a odpivedal ze Podvadzam Ta s kolegynou.....Zeny tie co ste to niektore prezili,viete aka nekonecna bolest suzuje moje srdce,ako moje telo a dusa nechce uverit,ze ten ktoreho tak velmi prevelmi milujem a s ktorym som mala taky cisty a uprsimny vztah zabudol na to vsetko..Kedy to prestal citit aj on ku mne?Stratila som vsetko tymto ci som mala vzhladom nato ze som sa vzala vsetkeho kvoli tomu aby si mohol budovat karieru..Nie nevycitam mu to ale ako a preco?Ako zastavim tu spalujucu nicotu a bolest sko to prezijem sko?co bude s mojim zivotom ako zacat? Vratim sa spat k nasim domov do mojej izby kde mame este svoju manzelsku postel z minuleho roka ktoru sme kupivali pevnu aby sme sa na nej mohli vasnivo milovat..Napislaa som mu list ako mi ublizil,ako ho milujem,ako ma napada to ako sa s nou miluje ako ju bozkava svojimi mojimi perami,..tento tyzden som sa chystala domov oslavujem okruhliny 30rokov mala som mat oslavu nebudem mat nic neviem ci mam ist za psychologom ako sa stym dokazem takto sama bez vsetkeho vysporiadat,mam milujucich rodicov sestru skvelu buducu byvalu svokru ktora asi v tychto momentoch netusi co sa stalo..Moj manzel odisiel prec asi do hotela alebo zabsvojou starsou milenkou?Neviem...Prosim tienz Vas ktore niekedy tuto bolest zazilli ako ste to prezili,rozviedli ste sa alebo ste anaulovali svadbu?Najhorsie natom celom je to,ze viem ze moj milovany manzel sa zamiloval a mne ostali len oci pre plac.:((((((((((

lalinka

ty mas 30?
posobis na 15 mozno aj menej.
tie tvoje vylevy, v kazdej vete, sen babatko, sen, sen, plnit si sny, moje sny, jeho sny, laska na cely zivot
ty kde zijes v telenovelach?:D:D
som sa az smiala, ked som to citala.
Aj tak pochybujem,ze je to normalne realne pravda, co si napisala, toto nemoze pisat 30 rocna zena.
Sa spamataj, asi si videla iba lasku vo filme a nie v reali, kde ty vlastne zijes?
Moja zlata ach jaj, zozen si kvalitneho psychologa/ psychiatra, lieky na ukludnenie, pobal sedem slivak co ti zostali a hejda do rodicovskeho domu, takeho kretena ti netreba. a prestan pozerat telenovely,kde je laska na cely zivot.
a zjavne jedna jedina vec ti unikla..ty vkuse iba opisujes,ako ho ty milujes,ako chces dieta, ale ON TEBA NEMILUJE a nechce, a nikdy to tak uprimne nemyslel,ako ty,toto si pamataj! a ktovie co aj na inych sluzobkach robil a kadekym( dala by som sa pre istotu testnut na pohlavne choroby ,nikdy nevies),a zlez uz prosim z tych oblakov, horsi citovy vylev ako toto som prisahambohu uz necitala extremne dlho...vzchop sa on uz pochoval vas vztah a teba zahodil, nechce dieta, enchce teba, proste takí su chlapi, nauc sa s tym zit,ze su svine..
Ntetreba verit nikomu a toboz mysliet si,ako ty, ze je jedinecny, pravy na cely zivot. prava laska neexistuje. cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba a netrap sa uz, oplat mu to rovnako,a prosim, prosim..nedoliezaj za nim !!! nedoliezaj, maj hrdost, odid a zbal sa, a nevracaj sa spat, neotacaj sa, a tu postel,co mate kupene v rodicovskom rozrub sekerou !!

Apokryft

Zranena : Nehľadaj príčinu je to zbytočné .Len sa čudujem tým ženám ktoré si myslia ,že keď to spravil bývalej terajšej to nespravý.Nepraj mu nič zlého len aby našiel to čo hľadal.Z veľkou pravdepodobnosťou to nebude pravá láska a o nejaký čas pochopí čo stratil a pokazil,ale už bude neskoro.Žiadny vzťah ,ktorý je založený na nevere nevydrží .Ano veľa ludom sa podarí roky byť vo zväzku kde základ vzťahu tvorila počiatočná nevera či už na jednej akebo na oboch stranách ,ale trvalú budúcnosť to nemá to je zákon!Nemá ťa to uspokojiť ale posilniť ,že ty si sa zachovala správne.

Zranena87

Dovody preco to urobil uz zistovat nebudem...snazila som sa zo vsetkych sil byt mu dobrou manzelkou v ktorej by nasiel kedykolvek oporu..Urcite mu nieco prekazalo vadilo ale nikdy mi nic nepovedal,ja niesom jasnovidka som otvorena zena a chcem aby mi ludia neklamali..nemyslim banalnosti ale v podststnyc veciach urcite..Dnes som podala ziadost o rozvod,lebo je to pre mna nezvratitelne..akokolvek a cokolvek skratka je to tak a tak ako mi moj akysi hlasok v hlave vravel ze moje dni su v nasom byte zratane tak viem ze on v srdci ma nikoho ineho len neviem pochopit ze tsk rychlo clovek vsetko opusti a vsetkeho sa vzda,to mi bude trochu trvat pochopit a mozno to ani nikdy nepochopim ,no naucim sa s tym zit,ze to asi nebolo to najlepsie co ma v zivote caka aj ked do teraz som s tym pocitom zila..Viem ze to cele nechava na mna a s rozvodom bude suhlasit mozno si aj vydychne...Ja si zivot musim zariadit zivot uz konecne sama a ponaucenie?Klise ja viem ale nikdy nehovor nikdy a ze na nikoho sa clovek nemoze spolahnut len saaaaaam na seba...

diana232323

velmi ma to mrzi :-(.dost neprijemnym a raznym sposobom sa priznal :-( asi aj preto ta to tak boli.viem sa vcitit ako sa citis,ako ta to boli :-(.ako sa vyrovnat hm...
nepojde to tak rychlo .myslis ze k nej nieco citi?ze chce byt s nou a nie s tebou?treba si tieto veci vyjasnit a opytat sa ho dovody,lebo vzdy to ma nejaky dovod.ono to funguje ozaj tak,ze raz podvedie tak to bude nadalej.udobrite sa a co budes mu verit?budes sa ubyjat cely zivot pomyslim co ked...skus byt stale s niekym nikdy nebud sama.chodievaj na nejaky kruzok.stretnes ineho muza a bude fajn

Axie

Vidím že sa k tomu staviaš rozumne, držíme ti všetci palce, zvládneš to, neboj sa. Ono sa to vždy v prvom momente zdá ako keby vedľa teba vybuchla sopka. Nedokážeš uveriť, že je to pravda. Ale skutočný život je práve takýto. Tie sny a rozprávky, ktorými ťa odchovali filmy, romantické knihy a možno trocha aj milujúci rodičia, tak tie sa nám zväčša nestávajú. Keby život bol taký krásny, nemuseli by romantické filmy vôbec nakrúcať. Ale rozprávky sú tu len na to, aby sa nám občas trocha uľavilo. Teraz budeš možno opatrnejšia, nejaký čas zatrpknutá, ale nehádž flintu do žita. Na teba určite niekde čaká muž, s ktorým ten pevný a zodpovedný vzťah vytvoríš. Teraz ti to môže pripadať ako utópia, ale čas je naozaj zázračný lekár. V ničom sa neunáhli, udrž si úroveň a hrdosť. Nechaj tvojho muža, nech si zodpovednosť za túto udalosť ponesie sám. Ktovie čo mu osud v budúcnosti prinesie, možno raz k tebe príde vyplakávať, ale ty už budeš v tom čase niekde inde. Teraz mu ukáž, že stráca vzácnu a vyrovnanú, rozumnú ženu. Neponíž sa. Konaj rozvážne a bez zbytočných emotívnych prejavov. Drž sa, dievča!

Zranena87

Dakujem Vam za nazory aj za tie ktore trosku bolia ale v tejto situacii je to asi jedno.Nechcem tlacit na pilu to v ziadnom pripade ani sa vnucovat to som nikdy nerobila a a ani nebudem..Pred tym ako sme spolu zacali chodit sme chodili len na obedy a nic viac takze ta iniciativa nebola z mojej strany ako nejake tlacenie ci co...Ano som romanticka dusa ved ktora zena nieje mozno uz po tomto vsetkom nebudem..Nechodim ani cela v ruzovom skratka len som zazila ten pocit ked viete ze jento ono,..no tak ako niekto z Vas napisal vzdy je to tak ze niekto lubi viac.Z mojej strany uz nebude ziadna iniciativa nebudem sa predsa este viac zranovat,zajtra idem za pravnickou zistit kroky k rozvodu,myslim ze s tym nebude mat problem moj manzel,mozno ma vycitky svedomia ale to uz je riziko vrznutia ked je vlovek vo vztahu aspon ze mal tie gule nato sa mi priznat a nespavat so mnou a prividit mi nejake tazkosti od inej..Netrpim nespavostou len sa to vsetko odohralo vcera vecer anpriznam sa ze tuto noc som ale zaspat nevedela a popravde som si balila veci.Naozaj si vazim kazdy nazor ci taky ci taky a pribeh bohuzial nieje vymysleny ako to tu uz niekto pisal len sa to asi skutocne ludom deje.Verim ze to zvladnem inak by mi to zivot nepriniesol...

ErosGodess

Tak to býva vždy. Vo vzťahu vždy miluje 1 viac. Ako vravia podo mnou, dievča, NIKDY netlač na pílu. Nechaj chlapa nech sa ozve prvý. Nech zavolá prvý. Ignoruj. Povedz, že máš niečo iné na robote. Tak si ho namotáš, ver mi, na môjho to funguje. Kašli na tohto debila. Čo je jediný na svete? Nie.

Budeš rozvedená? Nebudeš ani prvá, ani posledná. Nevedela si, že ťa podvedie. Išla si do toho s tým, že je to už na celý život. Chápem, že to bolí. Ale treba sa vzchopiť, lebo on si to vyplakavanie nezasluži a ty si zaslužiš byť šťastná. Ani nevieš koľko úžasných slobodných chlapov sa vonku pohybuje, len ono sú to väčšinou tí uzavretí jedinci. Menej smelí, aby ťa oslovili. A takí ti budú zobať z prsta, ver mi. Mám to odskúšané.

A kvôli farárom nestresuj. Tiež som veriaca, ale viem ako to chodí v živote. Nie ako podľa rozpravkoveho scenáru. Nie tak ako oni kážu o vzťahoch v kazatelniciach. Su uplne odpojeni od reality. Máš právo na šťastie a byť milovaná. A ked ti to 1 muž nevedel nájsť, nájdeš druhého.

plnanadrz

suhlasim s prispevkami podomnou
uplne to vystihli,
TLAK VYVOLAVA ODPOR, ty na neho tlacis tymi stupidnymi recami o rozpravkom zivote v manzelstve a rozpravkovej rodine a blablabla....
co fetujes? Otvor si dievca oci, prestan byt taka cukrova lebo od z teba dostane cukrovku, ved uz mne je na bliti z tvojich viet sladkych. Viem si ta predstavit podla tych viet ako nejaku v ruzovuckych satach s ruzovym kociarom a vrkocikom k tomu. Netlac na pilu a dam mu moznost dychat slobodne. Predstav si ze neustale tlacis na balon, co sa stane s balonom? Praskne! Presne, lebo nevydrzal ten tlak. Praskol a je fuc. Ostali len zvysky a to iste sa moze stat s tvojim manzelom. Ostanu len jeho zvysky oblecenia a veci vo vasom byte.