Fyzicky atraktívny nápadník, ale žiadna chémia

Príspevok v téme: Fyzicky atraktívny nápadník, ale žiadna chémia
EndyWhite

Ahojte. Mám 21. Nedávno som spoznala krásneho chalana. Slušného, dobrého, plného rešpektu voči ženám. Až som neverila, že on má o mňa záujem. Na rande ma ale pozval až cez fb. Išli sme. Chodíme. A nijak nevieme rozbehnúť komunikáciu. Bavíme sa bud stále o tom istom, čo je už trápne. Von chodíme zásadne večer a to do kina (kde sa rozprávať nemusime) a potom do baru piť a tancovať, je tam hlasná hudba.

Témy, o kt. sme sa zatiaľ bavili: chýbala si mi, chcem ťa už vidieť, som rád že ťa vidím, počasie, oblubeny film, napoj, oblubene jedlo, nadávky, jeho tetovanie. Ide to všetko umelo, nasilu. Je to prvý chalan, pri ktorom som si musela na nete dopredu pred rande pozerať opakovane o čom sa baviť na rande, lebo u nás totálne viazne komunikácia, akoby sme sa obaja nechceli otvoriť a niečo pokaziť. Na začiatku som si vravela, že to možno časom opadne, že je možno len nervozny zo začiatku, ale zrejme to tak nie je.

Vždy vraví "bude tak ako ty povieš", nikdy neustrúha nejaký vtip na odľahčenie. Uprimne, ja mu zo slušnosti napíšem, že mi chýbal tiež, ale nechýba mi. Vôbec. Považujem ho len za kamaráta.

Vonku sa zvykneme aj bozkávať, ale to je väčšinou na môj podnet, aby som zabila trápne ticho, alebo ho trošku navnadila, aby sa nesprával ku mne len ako kamarát, ale ako túžiaci muž. Lebo to, že to hovorí, mi nestačí. Nie je medzi nami žiadne to iskrenie, či chémia, zdráha sa ma čo i len dotknúť, akoby sa ma hanbil. Zdráha sa urobiť čokoľvek nečakané.

Príde mi ešte taký nedospelý neskúsený chlapec. Ja som tiež ešte neskúsená príliš, preto vyhladavam skôr svoj protipol.

Doposiaľ som mala šťastie len na ženáčov či sukničkárov. Tento chlapec má všetko...len ma sex. nepriťahuje. Akoby aj mohol, ked sa správa len ako kamarat? A to je naozaj veľmi fyzicky atraktívny.

Teraz som v takom bode, či s ním byť alebo nebyť. Lebo neviem či stretnem ešte niekoho takého, ako on. Čo si váži ženu a pri ktorom viem, že ostane pri rodine a bude verný. Takého otca by som chcela pre svoje deti.

Žiaľ, musím sa asi zmieriť s tým, že žiadny chlap nie je dokonalý, a že ked chýba pritažlivosť, všetko ine bude. A ked príťažlivosť nechyba, bude háčik v niečom inom, napr. v tom, že je ženatý, alebo prelietavý :(

Marian34

Nestačí že je chalan pekný ako model z časopisu, ak mu chýba to živočístvo ktoré by mal mať každý muž v sebe, vieš to správanie že muž vie čo chce a nespráva sa ako buzerant ale ako chlap ktorý je vie ženu baliť, vábiť, flirtovať s ňou čo tomu tvojmu chýba a pôsobi tak mrtvo. Možno je veľmi slušne vychovaný a hanblivý alebo je gay.
Správny muž by mal ako prvý ženu zvádzať, baliť, začať s prvým bozkom, dotykmi, mal by vedieť vtipkovať ale nie trápne, mal by vedieť čo chce. Ak mu toto chýba tak pôsobí na ženy ako také mužské nič čo ženy irituje. Preto niekedy prehnane slušní muži nemajú úspech u žien a môžu byť peknučkí ako z modného časopisu ale nič im to nepomôže ak nevedia ako na ženu.
Tak ako prehnane vulgárni a drzí muži vedia ženy odpudiť to isté platí o veľmi slušných mužoch. Zlatá stredná cesta je najlepšia cesta.

Angelika3

Ahoj, no to uplne akoby si opisovala jedneho mladeho kolegu, ten sa aj tak vyjadruje, ked len ma ma zastupiť na obed, ked ja poviem- ako môžeš prísť? On- Kedy ty povieš. Inak pekný chalan.
Ale ked príde, neni s nim o čom hovoriť.
Takže sú takéto osoby nemastné-neslané, osobne by som s takým nemohla byť a ty by si asi tiež nemala. Veď to musí byť aj namáhavé snažiť sa stále nejako umelo držať konverzáciu, ked z druhej strany odozva takmer žiadna. Nuž nemusí to byť zlý chalan, ale sám si musí uvedomiť, že by sa mal trocha uvolniť. Myslím inak že toto aj tak nezaručuje, že by bol idealny ako dlhodobý partner, teda verný atď. Ved ani nemôžeš vedieť čo mu beží v skutočnosti hlavou.

A snáď nechceš o desať rokov s ním sedieť za spoločným stolom a celá vaša konverzácia bude v duchu, že on povie: Podaj mi soľ a ty, keďže už medzičasom rezignuješ, tak mu ju bez slova podáš.

BJ_2

No to s tym bozkavanim som tiez pozeral jak vyvaleny. Tak ona ho bozkava, a neciti k nemu nic...

ako dievca, si v pohode? Myslis si, ze toto je laska? Bozkavat mas cloveka, s ktorym ste zamilovany, a toto je rozhodne trapny gicovy vztah, aby ste len niekoho mali, a mal nalepku, ze nieje sam.

Pravdepodobne Ta chce len dostat casom do postele, aby mal suk. Ale to ze ho bozkavas, je absolutna trapnost, spodina. Hlboko si klesla, velmi hlboko.

MOANA

ty by si si v prvom rade mala ujasniť čo chceš.....
Najprv napíšeš že on tebe nchýbal lebo ho berieš IBA! ako kamaráta?
a potom napíšeš že sa s ním bozkávaš a iniciuješ to TY...!

ty si snád nejaký dobytok? na predaj?
že musíš ísť hned s prvým ktorý o teba zakopne....?

pokial sa nemáte o čom rozprávať a pokial tam nie je chémia,
tak nie je čo riešiť...

a zbytočne toho chlapca ťahaš za nos...!

ked ti napiše ze mu chýbaš.... tak ty mu nepíš to čo nemyslíš vazne!

ked to tak necítiš uz sa s nim nestretavaj,... bude to najlepsie pre vas oboch....

Zufala334

Ahoj ja prezivam momentalne nieco podobne sme spolu mesiac a vsetko je oki je dokonaly no nemame sa o com bavit vzdy to iste dookola a nieco nove musim zacinat ja..... Fyzicky je krasny no nepritahuje ma ako keby tam nebola iskra ci ako to nazvat... Neviem co robit stratit ho nechxem lebo viem ze mi je verny a neriesi ine uz len preto chcem byt s nim.... Ale neviem ako to riesit dalej poradte aj mne vdaka