Ahojte. Mám 21. Nedávno som spoznala krásneho chalana. Slušného, dobrého, plného rešpektu voči ženám. Až som neverila, že on má o mňa záujem. Na rande ma ale pozval až cez fb. Išli sme. Chodíme. A nijak nevieme rozbehnúť komunikáciu. Bavíme sa bud stále o tom istom, čo je už trápne. Von chodíme zásadne večer a to do kina (kde sa rozprávať nemusime) a potom do baru piť a tancovať, je tam hlasná hudba.
Témy, o kt. sme sa zatiaľ bavili: chýbala si mi, chcem ťa už vidieť, som rád že ťa vidím, počasie, oblubeny film, napoj, oblubene jedlo, nadávky, jeho tetovanie. Ide to všetko umelo, nasilu. Je to prvý chalan, pri ktorom som si musela na nete dopredu pred rande pozerať opakovane o čom sa baviť na rande, lebo u nás totálne viazne komunikácia, akoby sme sa obaja nechceli otvoriť a niečo pokaziť. Na začiatku som si vravela, že to možno časom opadne, že je možno len nervozny zo začiatku, ale zrejme to tak nie je.
Vždy vraví "bude tak ako ty povieš", nikdy neustrúha nejaký vtip na odľahčenie. Uprimne, ja mu zo slušnosti napíšem, že mi chýbal tiež, ale nechýba mi. Vôbec. Považujem ho len za kamaráta.
Vonku sa zvykneme aj bozkávať, ale to je väčšinou na môj podnet, aby som zabila trápne ticho, alebo ho trošku navnadila, aby sa nesprával ku mne len ako kamarát, ale ako túžiaci muž. Lebo to, že to hovorí, mi nestačí. Nie je medzi nami žiadne to iskrenie, či chémia, zdráha sa ma čo i len dotknúť, akoby sa ma hanbil. Zdráha sa urobiť čokoľvek nečakané.
Príde mi ešte taký nedospelý neskúsený chlapec. Ja som tiež ešte neskúsená príliš, preto vyhladavam skôr svoj protipol.
Doposiaľ som mala šťastie len na ženáčov či sukničkárov. Tento chlapec má všetko...len ma sex. nepriťahuje. Akoby aj mohol, ked sa správa len ako kamarat? A to je naozaj veľmi fyzicky atraktívny.
Teraz som v takom bode, či s ním byť alebo nebyť. Lebo neviem či stretnem ešte niekoho takého, ako on. Čo si váži ženu a pri ktorom viem, že ostane pri rodine a bude verný. Takého otca by som chcela pre svoje deti.
Žiaľ, musím sa asi zmieriť s tým, že žiadny chlap nie je dokonalý, a že ked chýba pritažlivosť, všetko ine bude. A ked príťažlivosť nechyba, bude háčik v niečom inom, napr. v tom, že je ženatý, alebo prelietavý :(