Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo by ste robili, keby ste sa ocitli v situácií....

Príspevok v téme: Čo by ste robili, keby ste sa ocitli v situácií....
AchDoPici

Asi ma teraz strašne zhejtujete, kluďne ...aj mne je zo seba na grc. Ale uvedomte si, že ľudia robia chyby a nik nie je bez viny..!
Okej idem k veci....
Bola som opitá. A vyspala som sa s týpkom, ktorý je závislý na drogách, automatoch a skrátka celé zle. Je tu možnosť, že som tehotná, neberiem totiž tabletky.. Je to vec, ktorú si neodpustím dokonca života a určite už nikdy nič podobné neurobím... Lenže čo ak mi jeden chybný krok zničí celý život ?
Čo by ste robili vy keby zistíte, že ste tehotné s človekom, s ktorým dieťa nechcete ? A viete, že by s Vami nebol ani by Vám neplatil peniaze na dieťa...
Lenže zas pomyslenie na potrat je strašné..Tie výčitky potom, nenavisť k sebe, možnosť, že už nikdy nebudem mať deti, keď ich budem chcieť ....
Inak mám 22.....dakujem za každy názor

AchDoPici

Keby to dieťa už vynosím a porodím, tak by som ho predsa nedokázala dať preč ...to už by nešlo ..
Ale to chlapi nepochopia....
A rovnako tiež neviem aké pocity by som mala keby v ruke držím pozitívny tehu test..
Jedna vec je si niečo predstavovať a druhá byť skutočne v tom okamžiku...

axim

Na tvojom mieste by som okrem mozneho tehotenstva riesila aj dost mozne nakazenie hiv a inych pohlavne prenosnych chorob hepatitida A a hep.B a dalsie choroby devenko..
Zavisli na drogach su casto nosicmi hiv kedze si poziciavaju ihly a spia s kadekym...

DebilZbytocny

Nemusis byt predsa hned tehotná, klud :). Casom si sprav testy. Ak budeš, tak nezabijaj dieta ono za tvoju hlupost nemoze. Mozu sa stat aj "horsie" veci. Týpek mohol mat kludne AIDS, to je katastrofa a nie dieťa. Poroď ho a daj do hniezda záchrany. Napíš mu list že si ešte nebola pripravená starat sa onho a ked vyrastie, precita si to a pochopí ťa. Nemám nejake poznatky kedy sa pohlavné choroby prejavia ale choď sa dať vyšetriť

AchDoPici

Neviem, ešte sa to nedá zistiť, ale počítam aj s tou možnosťou....Náhody neexistujú ..zatial mi teda život ešte neuštedril poriadnu facku, tak snáď to neurobí ani teraz ...