Asi ma teraz strašne zhejtujete, kluďne ...aj mne je zo seba na grc. Ale uvedomte si, že ľudia robia chyby a nik nie je bez viny..!
Okej idem k veci....
Bola som opitá. A vyspala som sa s týpkom, ktorý je závislý na drogách, automatoch a skrátka celé zle. Je tu možnosť, že som tehotná, neberiem totiž tabletky.. Je to vec, ktorú si neodpustím dokonca života a určite už nikdy nič podobné neurobím... Lenže čo ak mi jeden chybný krok zničí celý život ?
Čo by ste robili vy keby zistíte, že ste tehotné s človekom, s ktorým dieťa nechcete ? A viete, že by s Vami nebol ani by Vám neplatil peniaze na dieťa...
Lenže zas pomyslenie na potrat je strašné..Tie výčitky potom, nenavisť k sebe, možnosť, že už nikdy nebudem mať deti, keď ich budem chcieť ....
Inak mám 22.....dakujem za každy názor
Čo by ste robili, keby ste sa ocitli v situácií....
Keby to dieťa už vynosím a porodím, tak by som ho predsa nedokázala dať preč ...to už by nešlo ..
Ale to chlapi nepochopia....
A rovnako tiež neviem aké pocity by som mala keby v ruke držím pozitívny tehu test..
Jedna vec je si niečo predstavovať a druhá byť skutočne v tom okamžiku...
Na tvojom mieste by som okrem mozneho tehotenstva riesila aj dost mozne nakazenie hiv a inych pohlavne prenosnych chorob hepatitida A a hep.B a dalsie choroby devenko..
Zavisli na drogach su casto nosicmi hiv kedze si poziciavaju ihly a spia s kadekym...
Tak ti treba. Nemala si piť.
Nepijem a som zásadne proti alkoholu. Keď urobíte hlúposť, tak vám treba.
Tehotná byť nemusíš, ale hlúpa si až priveľmi.
Nemusis byt predsa hned tehotná, klud :). Casom si sprav testy. Ak budeš, tak nezabijaj dieta ono za tvoju hlupost nemoze. Mozu sa stat aj "horsie" veci. Týpek mohol mat kludne AIDS, to je katastrofa a nie dieťa. Poroď ho a daj do hniezda záchrany. Napíš mu list že si ešte nebola pripravená starat sa onho a ked vyrastie, precita si to a pochopí ťa. Nemám nejake poznatky kedy sa pohlavné choroby prejavia ale choď sa dať vyšetriť
tabletka PO, ked si nechceš zničiť život tak UPT
ale rozhodnutie je an tebe...
Existuje tabletka po 24h po akte si ju treba dat. Kolko casu preslo u teba?
Neviem, ešte sa to nedá zistiť, ale počítam aj s tou možnosťou....Náhody neexistujú ..zatial mi teda život ešte neuštedril poriadnu facku, tak snáď to neurobí ani teraz ...
Si tehu alebo nie? (vari necakas na nahodu) ???