Dobry den prajem.ako citam tunajsie prispevky,vela ludi ma problemy v laske,v zdravi ci v inych oblastiach..viem pomoct.pekny den
Pomoc ludom
Konkurz je konkurz, ja som sa pýtala na toto : "priklad,podnikatelovy sa nedarilo 3 roky v praci,zastavili mu podnikanie sudom,oslovil ma,spravila som co treba a den na to mu volal advokat ze veci sa dali spät do pohybu a vse mu vratili" : D
kycera
ak firma ide do konkurzu, a súd stanoví správcu konkurznej podstaty
Marionet,
mňa by veľmi zaujímalo, v ktorom štáte "zastavujú podnikanie súdom"? : )
Ale táto téma ktorú si založila, to je vlastne reklama, za ktorú si nezaplatila. A to je proti pravidlám fóra.
ahoj marionet, ak si veštica, mohla by si mi niečo napísať o pocitových kartách, aké sú to? nenašla som o tom nič... používaš aj ty pocitové karty pri výklade? Aké karty vykladáš?
Ďakujem
A.
Myslite si co chcete..a o tom spravnom pisani,niesom slovenka takze tak..nechapem na co sem pozerate ked vas to nezaujima
Vsetci tu napisali spravne....a tarot to vystihol velmi dobre.
Keby si mala tolko klientov, tak nevypisujes sem, aby si si uhanala ludi, ktorym chces akoze "pomoct" a za tu "pomoc" chces hlavne zaplatit...
Ja pomozem niekomu na ulici, komu pride zle, a ked to rozdycha poviem mu, ze ale nech mi da 5€, lebo som mu pomohol, inak by tam mohol aj umriet :D
A naco reklama? Ved najlepsia reklama su skusenosti tvojich ludi a klientov, nie ze ty tu rozpises o "jednom" podnikatelovi bajku a ze kolki doktori chodia k tebe...a co ta prosia, aby nejakeho Jozka Ferka vyliecil on, ci ho posiela doktor k tebe, nech ho vyliecis ty ? :D :D
Počuj, ale veď to nie je pomoc ľuďom. To je normálna robota, práca ako každá iná. Presne ako to opisuješ. Práca, za ktorú ti ľudia platia. Pod slovným spojením "pomoc ľuďom" rozumiem nezištnú pomoc, akú vykonávala matka Tereza. A prvá osoba množného čísla podľa vzoru chlap sa píše s mäkkým "i". Chodila si do školy? Nechcem urážať, každý sme na niečo iné, ale keď si prečítam text s toľkými pravopisnými chybami, a navyše o tom, koľkým ľuďom si už pomohla - podnikateľom prísť k peniazom, zbaviť sa zdravotných problémov, dokonca za tebou chodia samotní lekári.... No teda, to musí byť úžasné, zvlášť keď máš takú schopnosť, a pritom si sama musíš takto zarábať na živobytie. Predsa by stačilo vyložiť si karty, podať športku a môžeš pomáhať zdarma. A určite by si nemusela zháňať klientov tu na fóre. Dokonca by si si mohla aj zaplatiť oficiálnu reklamu - ak by si to ovšem potrebovala, pretože ak by si bola fakt taká dobrá, tak by si klientov musela skôr odháňať.
Ty pochop,ze robim veci ktore ludom pomozu to nadobudnut..robim to viac ako 10 rokov a este sa mi nestalo ze by si niekto stazoval..priklad,podnikatelovy sa nedarilo 3 roky v praci,zastavili mu podnikanie sudom,oslovil ma,spravila som co treba a den na to mu volal advokat ze veci sa dali spät do pohybu a vse mu vratili..dalsi nemohli najst pracu,iny lasku,iny zdravie,doktorom pomaham pri nespavosti a chorobach!! Sami doktori vedia o tom ze to existuje ako prekliatie,z oci a podobne..len to nepripustia lebo kde by bola farmakoterapia??!! Ja nenutim nikoho,su ludia ktory na to veria a vidia ze tolko nestastia nemaju pre nic za nic a naraz!! Tì co neveria,maju smolu..chces povedat ze si nikdy nemal ani len z oci?ze ti od razu pri pohlade ineho cloveka neprislo nevysvetlitelne zle? A to ze sa plati,je to praca ako kazda ina,tiez tomu venujem svoj cas a hlavne energiu..niesom z tv kde platis 5eur za minutu volania a akoze ti spalenim papierika odrobi..to teda nie..svoju pracu si robim poctivo ako sa kazdy aj presvedci a prosim ta,nech radsej tato tema zostane nepovsimnuta,nez aby sem pisali takyto ludia ako ty..maj sa pekne a vsetko dobre
No ty pochop, ze ked to neponukas zadarmo, tak nerozpravaj o pomoci ludom.
Ak by si vedela pomoct ludom s financiami, nepotrebovala by si na tom zrejme zarabat.