Mal som to asi odmalicka, pretoze si vzdy pamatam ako mi poletovali nejaki hadici pred ocami, no bolo to v malej miere, nevadilo to. No v poslednych mesiacoch je to strasne... Staci ked sa pozriem na monitor, za bieleho dna na oblohu alebo na nieco trochu svetlejsie a vidim milion bodiek hadikov a kadejakych utvarov. U ocneho som este nebol, aj tak tu vsade citam ze im doktori povedia ze sa s tym nic neda robit a mam sa naucit s tym zit. TAkze sa pytam je nejaka sanca ako to odstranit? V klude by som isiel aj na tu laserovu operaciu oci, no neviem kolko to stoji a ci mi to doktori vobec povolia.
Zakal sklovca
Dobry den, tiez mam presne take iste musky pred ocami.. povedali mi ze mam opacity na sklovci (zakal sklovca).. neviem sa s tym nejak stotoznit , strasne mi to vadi .. existuju jodidove kvapky ktore mozu pomoct (ja ich kvoli kojeniu dcerky nemozem takze ich nemam vyskusane) a ako druha moznost je laserova operacia v martine.. jedine uvea klinika v martine ma jag laser ktorym dokazu odstranit zakaly.. zakrok nepreplaca poistovna a stoji okolo 1600€.. uz ste boli u lekara a riesil to nejak???
Takze nikto nic?