Depka

Príspevok v téme: Depka
kakac123

Už dlhšiu dobu ma trápi to že sa doma nudím. Všetci chodia chlastať a baviť iba ja ako k**ot sedím doma a nudím sa. Ako malé decko som mal kamarátov stále som niekde behal ale potom sa to nejako stratilo (asi preto že som v 9 dostal hraciu konzolu kto vie) dokonca môj najlepší (aspoň som si to myslel) ma už ani nepozdraví. Strašne som z toho smutný že si mi takto uteká mladosť (17) a neviem ako z tohto začarovaného kruhu. Chápem keby že som kokot a nikto sa mnou nebaví (takých poznám a majú viac kamarátov ako ja) a že ma šikanujú alebo tak ... Najviac sa bojím toho že si nikdy nenájdem frajerku a budem sám do konca života a že budem žiť v depresiách a tak ...

Tomas12345

To že sa neopijes do nemoty, tak to ti fakt nemusi byt luto za tym.
Urob si vlastny program a rob to co ta bavi a dava stastie u niekoho je to jedlo , alebo viera v Boha, citanie knih, pozeranie filmov, práca. Relax, pomáhanie ostatnym, sportovanie .

U mna osobne to bola viera v Boha , ktora ma vytiahla z depiek kedze tiez som maval depky z toho ze som si nikoho nevedel najst a nemal kamaratov, ale odkedy sa stal mojou hlavnou zivotnou prioritou Boh tak vsetko ostatne islo na druhu kolaj a to ci si niekoho najdem alebo nie berem skor ako Bonus ktory ak sa stane tak potesi ale ak nie tak sa nic nedeje lebo to nie je moja hlavna zivotna priorita :)

Luuuzeeery

Ešte to aby si sa s ožratými kokotami smradmi dával do kopy.Gadžovské nuly retardky xichty vidlácke fuuuyij.Spodina zdegenerovaná....všiváci

hela hela

Bud vdacny za kazdy ZUR na ktorom si nebol, iba by Ti
bolo na figu...
Zatial si vyplnaj cas tym, co ta bavi. Sport, studium, kultura.
Potom, ked pride ta prava dievcina a mozno aj novi friens,
tak budes mat pri dobrom vinku co povedat. A to pride.

Tonislav

No toto je už len "zábava"- ísť sa každý piatok či iný voľný deň spiť sa pod obraz Boží a zabijať tak množstvo cenných mozgových buniek. Takto naozaj o nič neprichádzaš. Ja mám o takmer dva roky viac než ty, veci už beriem úplne inak ako ty, napríklad vôbec ma netrápi, že známi v okoli sa idú v piatok po škole "sfarbiť" pomaly do bezvedomia, že chodia stvárať nezmysly všade, kde sa len dá. Kedysi to však trápilo aj mňa, no postupom času tieto pocity, našťastie, pominuli. Pevne verím, že v mojom veku sa budeš k tejto situácií staviať rovnako.

natalia-7

a ešte jedna vec - všetci chodia chlastať. neviem či zrovna to je tvoja predstava ideálneho kamarátskeho stretnutia, ale ak áno (aj keď ja si osobne myslím, že sú aj zaujímavejšie činnosti) tak čo tak sa pridať k tým "všetkým"? ... spýtať sa kam kedy idú a či sa môžeš pridať... buď aktívny. nečakaj, že ťa zavolajú oni, spýtaj sa sám či môžeš prísť aj ty.

natalia-7

kamaráti prichádzajú a odchádzajú. ono je to bežné v živote. a ty si práve teraz v období kedy tých kamarátov nemáš. ale neboj, zas si nejakých nájdeš. tiež som mala také obdobie v mladosti a ani neviem ako, už som zas kamarátky mala. skús sa tým menej trápiť a viac si užívať život. aj keď zatiaľ sám, nájdi si nejaké hobby. viac sa zapájaj do rozhovorov v škole. choď na nejaký krúžok alebo začni robiť nejaký šport, zapíš sa na jazykovku - alebo čokoľvek čo by ťa bavilo. jednoducho začni sa venovať tomu čo ťa baví a popri tom nájdeš aj nových kamarátov :-)
a že budeš sám, bez frajerky, v depke? nerada som počúvala túto vetu v tvojom veku, ale "ešte máš celý život pred sebou" ... nie si odpísaný na život v samote. ešte len zažiješ kamarátstva a aj lásky. netráp sa :-)