Priatelka ma depresie a stale ma opusta

Príspevok v téme: Priatelka ma depresie a stale ma opusta
Speedo

Dobry den,mam problem.Asi rok a tri mesiace mam priatelku,ked sme spolu zacali a vlastne este stale je vydata.Do vztahu som isiel potom co mi jasne povedala ze laska v ich vztahu uz nebola ziadna a dokonca mala priatela predomnov.U nas to bolo krasne,nikdy som nikoho tak nelubil a vyzeralo to ze aj ona mna,svoj zivot som prisposobil len jej..dokonca prerobil byt nech mozme spolu zit lebo sa prevalilo ze niekoho ma.chcela nech som jej oporou tak som jej slubil ze vzdy sa moze na mna spolahnut a to som dodrzal.Casom sa mi priznala ze sa lieci na depresie tak som povedal ze to spolu zvladneme a urobim vsetko nech je to dobre.Pocas nasho vztahu jej muz nonstop vypisoval,jej rodicia mi povedali ze mi urobia zo zivota peklo ked ju nenecham aj napriek tomu ze som jej nikdy nic zle neurobil ved bola pri mne stastna a dal som jej aj posledne...problem nastal ked u nej zacali prudke zmeny nalad a zacala sa vracat k byvalemu...cize vsetko je dobre a zrazu napr pridem domov zje prace a ona je odstahovana, cely cas a zaciatok mi vravela aka je nesyastna u ex ze len place,ma depresie a nech ju stade dostanem a uz neopustim..robil som vsetko preto,uplne vsetko ale proste uz ma nevyspytatelne chovanie aj ked jej modte z neba prinesiem..jeden den ma miluje,povie ze ma nikdy neopusti,milujeme sa,dalsi den sa stava ze je vsetko inak a nespoznavam ju,place a hovori napr ze so mnov nebude,je odmerana nemozem sa jej ani dotknut...toto je posledneho pol roka staleasi pred dvoma mesiacmi bola v nemocnici a myslel som a kazdy den som bol pri nej tak som cakal ze zisti ze fakt pri nej budem stale,pomozem...ale napr na Pn odysla k ex a potom sa vratila...ona sa mota v strasnom kolotoci a uz neviem co robit,ja chcem zit mysliet na buducnost ved mam 36 rokov ona 32 ale uz zacinam pocitovat unavu a bezmocnost aj ja..schudol som asi 15kg za dva mesiace a zoziera ma stres co bude co urobi,kedy zas odyde...je to neskutocne...poradte

Speedo

Ultimata uz boli a skoncil som fakt jak cvicena opica,uz sa jej bojim aj nieco povedat naznacit ze rozvod lebo je schopna sa balit a utiect resp place...viac uz jej dat nemozem,snazim sa nech chodime aspon cvicit,do kina...radsej lezi na gauci a kuka do blba, raz mi povie ze uz nikdy ma neopusti,vazi si co pre nu robim,ze mame uzasny sex..dalsi den prudka zmena a uteka za ex co este maju dom a byvaju vedla jej rodicou...inak ten jej tiez trpi uz davnejsie depresiami a toto co robia neni normalne,ze ona vzdy pride a on ako keby nic ze ahoj lubim ta...je to psycho...ale najhorsie ze uz aj na mna lebo dospely clovek predsa nemoze robit toto a predsa to robia...buducnost si mozem planovat tak na den do predu lebo neviem co urobi a ci bude vobec doma ked pridem s prace...strasne utekala cely cas od neho a dakovala mi ze ma ma a teraz tie stavy co ma zas uteka za nim si tam lahnut a plakat...ja viem ze depresia je choroba ale ze az takto dokaze pohnut clovekom a chova sa uplne iracionalne...a podotknem,neflakam sa po vonku,snazim sa byt s nou,varim,upratujem platim ucty ja beriem nas na vylety len nech je v klude a stale kolovratok...najhorsie je ze viem ze to je psycho a iny by to netrpel,jedine co ma drzi ze ju lubim a stale mi na nej zalezi

MOANA

a ona je snád nesvopravna...? píšeš že je nešťastná s EX!
ale on je ešte stále jej právoplatný! manžel, tak ked je nešťastná nech sa rozvedie... čo jej v tom bráni...?

teba ma ako cvičenu opicu, daj jej ultimatum ak ta naozaj lubi...
nech sa rozvedie...