Ahojte, brala som antikoncepciu s nazvom cerelle kedze zijem v GB,v druhom mesiaci mi vsak zacalo byt hrozne zle od žalúdku, pocit na odpadnutie a vracanie. Rozhodla som sa teda antikoncepciu prestať brať,tyzden po prestani som dostala zapal mocovych ciest - preliečene antibiotikami, no bolesti žalúdku neprestali ani 3tt po vysadeni hak, môže to byť tym ze mi antikoncepcia poškodila zaludok a mam zapal a antibiotika na zapal mocovych ciest mi to zhoršili? Plus ma začali pobolievat oblicky. K doktorovi sa chystám az o týždeň koli praci tak ci s tym nejaka nema aspon podobnú skúsenosť. Ďakujem
Čo spôsobuje antikoncepcia?
stav v organizme sa meni. kazdy den. aj podla toho ako vonku svieti slnko. ked si zistila ze tie tbl. ti nerobia dobre tak si daj take ktore ti robia dobre. ked nemozes byt bez nich.
podľa môjho názoru ti je zle z ATB, ktoré si brala na cystitídu. Naprav si črevnú mikroflóru.
10 sekúnd trvalo zistiť, že u nás sa cerelle volá azalia
Treba si prečítať príbalový letáčik, sekciu Nežiaduce účinky. Tu Ti nedáme žiadne informácie, nakoľko Tebou spomínaná HAK-cia sa na Slovensku nevyskytuje. Ak áno, potom treba uviesť jej názov, pod kt. je u nás evidovaná.