Dobrý deň. Mám už dlhší čas afrického slimáka a nemala som s ním žiaden problem až doteraz.
Neviem čo mu to biele vytŕča z hlavy... Vyzerá to ako červ. Tiež som čítala že : Ľuďom však môže spôsobiť škody nielen na majetku, ale aj na ich zdraví. Tieto slimáky totiž prenášajú niektoré druhy smrteľných červov. "Červy parazitujú vo vnútri ľudského tela a zvyčajne končia v mozgu. Spôsobujú škaredú formu meningitídy, ktorá je zatiaľ, bohužiaľ, neliečiteľná," povedal televízii KGW epidemiológ Vincent Conte.
Môže to byť červ? Keď som sa to snažila vytiahnuť pinzetou, tak sa to úplne zmenšilo a schovalo do jeho tela. Potom to zas vyšlo a keď som ťahala, tak sa slimákovi až hlava zdeformovala...už ju má ale v poriadku. Teraz neviem čo robiť? Je to červ a mám to vybrať? alebo to patrí k slimákovi a je normálne to tam nechať?
Africký slimák
Dobrý deň,len sa chcem spýtať ako ste dopadli s tým vyrastkom na hlave toho slimáčika,môjmu totiž vyrastlo na hlave presne to isté,co sa s tým dá robiť?
Pošli to do Nového Času, radi napíšu o tom článok, niečo v zmysle "Zobrala pinzetu a chcela mu z hlavy vytiahnuť TOTO".
Ten africky slimak je ako slon, co ma tiez na tvari TO?
no vystrčil penis a ty si mu ho chudákovi chcela vytrhnúť
hod si do prehliadaca obrazky: african snails mating
Vyzera,ze je to nejaky organ na parenie.
Aj ja som mal slimaka, ale potom velmi pribral, tak sme si sli zabehat. V cielovej rovinke ma sice predbehol, ale dostal infarkt a je kaputt.
veď uvar si ho, aj slimáka aj červa, však aj tak ho ten červ vyžral