Ahojte. Ako prosim zistim,ci ma o mna muz zaujem ako o zenu a nie iba ako o kamaratku?Stretavam sa s jednym muzom.Pozname sa cca 4.mesiace.Ked sa stretneme,tak je ku mne vzdy velmi mily,zabavny, galantny.Vzdy mi otvara dvere,dava mi prednost,je pozorny,ked niekde sme-tak chce platit,pravdaze-aj ja obcas platim,nechcem,aby to vyzeralo ze ho chcem vyuzivat.Ked aj kracame vonku vedla seba-tak mi ponukne rameno,aby som sa ho drzala.Cize nedrzime sa za ruky,ja sa ho drzim pod ramenom.Na privitanie a na rozlucku sa vzdy pobozkame.Zaciatky boli na lice.Ale uz si davame bozk na usta.Ale nikdy sa o nic nepokusil.Myslim-dotyky a bozkavanie.
Ako zistim,ci ma berie iba ako dobru kamaratku,alebo ze sa mu pacim aj ako zena? Dakujem vam.
Ako zistim,ze sa mu pacim?
Tonislav.Ked si napisal,ze mi uteka cas-myslis,ze ma berie teda iba ako kamosku?Ja som uz davno dospela.Ale pri tomto muzovi neviem,co si mam mysliet.U druhych muzov vidim a viem hned zistit,ze sa im pacim.Ze maju o mna zaujem ako o zenu.Ale u tohto si pripadam,ze som asi uz uplne blba..
Praveže na veku záleží, nakoľko mám z Tvojich príspevkov pocit, že si tínedžerka. Myslím, že čakanie je zbytočné. Treba sa rýchlo pohnúť ďalej, nech už ďalší krok spraví ktokoľvek z vás. Takto vám obom (alebo len Tebe ?) len uteká čas.
Taketo nieco sa z jeho strany stalo iba raz.Nepije inak.A myslim si,ze je dobre zazit niekoho aj ked ma trosku vypite.Ci sa nemeni vtedy na agresora,alebo hulvata.On bol praveze ako vzdy,jedine,ze prvy raz mal taketo narazky a reci.Ale inak sa spraval milo,slusne.A na mojom veku predsa nezalezi..
Toto bol zvláštny príspevok. Koľko máte vlastne rokov ?
Tonislav.Dakujem ti.Ale tak uvidim,ci sa to bude nejako vyvijat a posuvat medzi nami.Ak stale nic nebude-ziadna iniciativa z jeho strany,tak asi je to o tom,ze ma berie iba ako kamosku.Vsimla som si vsak,ze on je skor otvorenejsi,ked ma v sebe napriklad pivko.Boli sme si minule sadnut,ale v dvoch podnikoch-mal v sebe pivka,sme sa smiali,zabavali a ja som mu len tak pomimo povedala,ze ci si vsimol-ze mam zltu bluzku-jeho oblubenu farbu :) A on mi,ze vidi a ze sa mu to paci,hlavne tie dva tvary na nej.Ja som najskor nepochopila jeho slova,ale jeho pohlad bol na mojich prsiach :D Tak az potom mi to zaplo :)) A spominala som mojho domaceho,ze sa o mne vyjadril,ze som sympaticka a vyzeram doveryhodne a on mi na to-ze no neviem neviem,ci vyzeras doveryhodne a smial sa.Ja som mu na to smutne-tak ty si myslis-ze som nesympaticka? A on mi,ja som nehovoril,ze si nesympaticka,len som si robil srandy,ze nevyzeras doveryhodne a smial sa.Ale okrem tohto jedneho razu, ked mal trosku vypite-sa nijak inak neprejavuje.Akurat tie bozky na usta pri privitani a luceni.
Ak je uzavretý, tak je možné, že ďalší, odvážnejší krok sa neodváži spraviť nikdy. Ak si trochu otvorenejšia ako on, nič nedáš za to, keď ďalší krok (napríklad tá spomenutá otázka) spravíš ty.
wreck, ved tohto sa aj ja obavam,ze keby som sa ho priamo opytala,tak vyjdem ako blbec-ze on ma berie iba ako kamosku a nic viac.Preto sa nechcem a bojim sa nanho namotat..
On je dost uzavrety,samotar,je ITckar.Ked sme spolu,viem ho rozosmiat,vzdy sa smejeme,mame sa o com rozpravat,aj byt spolu ticho,naozaj neviem,ako sa mam spravat.Vonku je vzdy vsetko super,je uvolneny,ale ked som unho doma,v niektorych momentoch je dost napaty,krcovity-pozera sa na mna niekedy,akoby sa ma bal :)) Ale to je len chvilkami,inak je akoze v pohodicke
kelowa, a co tak priama otazka, ked bude vhodna chvila -- 'cim pre teba som?' alebo 'co pre teba znamenam?'
a uz si potom das sama do suvislosti ci tie slova koresponduju s tym ako sa sprava. len sa najprv sama zamysli ci si pripravena na jeho odpoved. lebo to niekedy byvaju prekvapenia, ze by si sa divila.
Matus a Veronicka-dakujem vam.On je uz praveze starsii,ma 39.rokov.A ja cakam iniciativu z jeho strany.Len sa prave toho obavam,aby ma nebral iba ako kamaratku.Mna tesi,ze je taky aky je.Ze ide na mna pomaly.Len keby som vedela,ze sa mu pacim ako zena.Ze je za tym z jeho strany viac.
Tak urcite sa mu pacis, ked ti ponukol rameno a este aj bozky na privitanie aj ked sa lucite...asi ma zlu skusenost vo vztahu tak sa poucil a ide na to pomaly aby si ta ako sa povie preklepol..ale to nie v zlom, len ze ci si taka pri nom aka si aj normalne vies.. A mozno ze este nemal vaznejsi vztah, tak nevie co a ako... A moze to mat aj v povahe tu zdrzanlivost..len z tvojej strany nie je moc dobre to nejakym sposobom urychlovat lebo sa to moze pokazit..jednoducho si to vychutnavaj aky je pozorny a cakaj na spravny okamih, ktory musi ale spravit on, kedze ty uz nieco ocakavas...