Pomoc pri výbere pumpy

Príspevok v téme: Pomoc pri výbere pumpy
patriciushm

Ahoj.
Ja som diabetik a našiel som tu,že Vás doktory nahaňajú s inz. pumpami :D,ale ja som trochu ine číslo :D.Ja nahaňám môjho diabetológa s pumpou :D,ale neprišiel som sa tu smiať,ale chcel by som od Vás všetkých poradiť.Teraz na kontrole čo bude o týždeň,by som mal začať s doktorkou konečne vybavovať pumpu,len ja si neviem vybrať,ktorú pumpu si mam vybrať.Rozhodujem sa medzi Accu-Chek® Insight a Medtronic MiniMed® 640G.Mne sa páčia obidve aj skoro majú tie isté špecifikácie,ale ja sa neviem rozhodnúť,ktorú...Tak prosím Vás,poraďte mi.Ak má niekto skúsennosti s tou Accu-Check Insight,tak mi tu napíšte čo a ako či sa Vám páči alebo nie.
Ďakujem za odpovede (mám16 r.)

patriciushm

sladucka-a jako to je s tým preplacaním senzorov poisťovňou?Neviem aká je teraz daná norma,ale minulý rok to bolo pisané,že preplatí 26 senzorov za rok,a teraz neviem ako to je,lebo minulý rok čo som sa dival,tak to tam bolo napísané,že koľko ich prepláca,ale čo je zas nový cenník od 1.10.2017,tak tam to už není napísané.Takže,ak vieš niečo,tak mi prosím ťa napíš ako čo,lebo som fakt z toho teraz zmetený ako neviem čo.Ja mám poisťovňu VšZP.
Dopredu ti ďakujem za odpoveď.

sladucka

ahoj ja mam tu minimed dali mi ju na lieceni v lubochni a som s nou spokojna, teraz uz druhy tyzden testujem aj senzor, a s pumpou funguje dobre. s tou druhou nemam ziadne skusenosti