Dobrý deň. od mája (po užívaní ATB) mám zdravotné ťažkosti. Začalo sa to pálením žalúdka a a pažeráka, ktorý mám údajne v poriadku, (podľa vyšetrenia hadičkou), stáva sa mi, že po jedle začnem pociťovať tlak v ľavej časti hrude, pri hrudnej kosti až pod ľavé posledné rebrá. nenazval by som to bolesťou skôr taký nepríjemný tlak, ktorý ma často dráždi na kašeľ, lebo ho pociťujem aj na chrbte. často mám pocit plného žalúdku. Od toho času ma začali bolieť aj kĺby a chrbtica. MR chrbtice ukázalo nejaké posuny stavcov ale podľa lekára to nie je nič vážne. Skôr si myslím, že ide o problém s trávením, keďže sa to mi to začne po jedle. Lenže keď spomeniem pocit chvenia tak ma všetci pošlú domov že to mám zo stresu, ktorý ale ja nemám. Nemal niekto podobné problémy, už sa to ťahá pol roka.
Po jedle tlak na ľavej strave tela
ale bola, srdce mam vraj v poriadku, to som ako prve riešila. Stava sa mi to po jedle, takže predpokladám že je to s trávením niečo a mam pocit, že mi to nerobí celkovo dobre, lebo ma začali bolieť už aj kĺby, nehovoriac o chrbtici.