Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, kto máte problémy s obličkami. Začalo to v lete, kedy som žila v Španielsku, kedy som zvracala, mala horúčku a silné bolesti brucha na ľavej strane. Na pohotovosti mi odobrali krv, moč a záver bola renálna kolika, s podozrením na obličkový kameň. Teraz som doma, tri týždne ma posielajú po vyšetreniach, kade tade. Samozrejme každý týždeň je to iné. Raz piesok, potom kameň v obličke, potom močové cesty a zápaly. Pravidelne po práci sa opakujú rovnake stavy. Triaška, studený pot, pocit na zvracanie, zahmlievanie pred očami, bodavá bolesť pod ľavým rebrom, na dotyk bolestive a trocha napuchnuté. Naposledy na pohotovosti mi bola nájdená krv v moči, a zväčšená ľavá oblička. Chceli ma hospitalizovať, no bohužiaľ nemali voľné lôžko. Dnes som bola na urografii, samozrejme všetko v poriadku. A záver? Zabuchnutie dverí stým, že mám navštíť ortopéda. Mali ste už niekto takúto skúsenosť alebo niečo podobné? Viete mi poradiť čo ďalej alebo kam ísť???
Problémy s obličkami
doporučujem akupunktúru-problémy by mali zmiznúť!!!!!
Smer Luba Albertová Bratislava. Daj sa u nej vyšetrit ona určite zistí čo ti vlastne je. Robí čínsku medicínu a všeličo iné. Odporúčam, vlastná skúsenost.