Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podozrenie na mononukleozu

Príspevok v téme: Podozrenie na mononukleozu
Weve

Ahojte, chcem sa spýtať,keď ju je niekto kto prekonal mononukleózu, že aký to malo priebeh? Pretože mám podozrenie, ale čo som čítala na nete priebeh je 5-7 týźdňov. U mňa to začalo trvať, prvé prîznaky ranná nevoľnost, nechutenstvo pred 2 mesiacmi. Až to prešlo k zápale hrdla, antibiotikám (ktoré nezaberali)ku angíne, až tak silnej že sa mi spravil absces a bola som vybrať mandľu. (Áno len jednu). A o týźdeň/2 na to mi zistili cystu na vaječniku ktorá tam v septembri ešte nebola. (4,7 na 4,6) záhadne tak aj zmizla. Odvtedy tá nevoľnosť pretrváva, a spôsobuje mi zàpaly hrdla, a moč. Ciest. Takisto mám zväčšené uzliny, aj zo spodu v hrdle bielo- hnedý povlak. Dlhodobé teploty/zimnice a z jedla mi je zle. A teraz doberám antibiotiká som zasa prekonala angínu, a v ústach/ okolo jazyka sa mi niečo vyhodilo. Mám to tam už 2 týždeň. Som neustále veľmi unavená, mám bolesti hlavi, úplne celá horím/ alebo zas opak zimnice. Teraz sa to o dosť zhoršilo a som bezradná.
Písala som tu nedávno článok, (keďže si neviem dať rady a potrebujem pomoc), lekár má úplne ignoruje. takže prosím Vás kto mal s mononukleozou skúsenosti. Píšte!!! Rada by som bola ak by to nebolo ono ale všetky príznaky sedia.

111deniska

Dobry den dcerke zistili mononukleozu,chvala bohu pecen ma v poriadku.teraz chodim na infekcne ma odbery pecenovych testou.som zvedava.o mesiac mame ist na ober krvi na mononukleozu.ak ju niekto tre ist jedine na infecne a v prvom rada si dat sprvit krvne tasty aj pecenove.a zaroven aj na mononukleoze.z vysledkami pojdete na inefkce.a tam vas treba kontrolova hlavne kvoli pecene

Weve

Ľudia nakoniec som sa do toho pustila už sama, (celé 2 mesiace sa to ťahá). A ako som si aj skôr myslela prekonala som EBV, no ťažkosti mám stále.Ten 3 mesiac by sa to už malo zlepšovať. Tak uvidíme.
Idem ešte len na infekčné vyš. Tam mi nadstavia liečbu. A podľ toho sám uvidí.
Výsledky na pečeň mám chvalabohu v poriadku takže som ako tak rada.

Weve

@DIVERGENCIA
Neviem čo máš za problém, keď sa musíš narážať do druhých.
Ja sa nesledujem ani nič podobne, len už 2 mesiac som na peenke, tak už asi niečo nie je v poriadku.
Ale keď si chceš zvyšovať ego nech sám páči. Aspoň vidno že si nikdy nijaké vážnejšie problémy nemala keď nevieš pochopiť človeka.
A ešte sa ideš doňho narážať ? To je charakter.

mandolinka

Že som prekonala Monomukleozu mi bolo zistené až po čase.
Mandle mám vybraté už od základnej školy, avšak zápal v hrdle sa mi opakoval neustále, mala som tiež opuch zo zubov, problém s ďasnom, museli mi ho rezať, zvýšenú teplotu.

squezii

To moze byt mononukleoza alebo uz po nej ja som mala vselijake priznaky od hrdla az po spodok na to som stale dostavala nejake aktualne choroby a nakoniec az po mi zistili mononukleozu a vsetko mechutilo mi jest bolo mi na vracanie.

squezii

To moze byt mononukleoza alebo uz po nej ja som mala vselijake priznaky od hrdla az po spodok na to som stale dostavala nejake aktualne choroby a nakoniec az po mi zistili mononukleozu a vsetko mechutilo mi jest bolo mi na vracanie.

DIVERGENCIA

a ty vieš odkial že máš mononukleozu? sama si sa diagnostikovala, tak na čo ti je lekár, ked si mudrejšia ako on, mononukleoza sa normálne zistí z krvi, tie priznaky čo popisuješ absolutne nemusia suvisieš ...
a cysty na vajecnikoch uz duplom! nemaju s tym nič spoločné...

Mononukleozu prekonal v živote asi každý!! Ako aj kiahne....

Mononukleoza sa prenáša ked sa napiješ po niekom z pohára, alebo bozkávaním...

Mne bolo náhodou zistené , pri iných ťažkostiach že som prekonala mononukleozu a ani som o tom nevedela...
dovod??? - nesledujem sa! ked ma zabolí hrdlo alebo zakašlem neutekám k doktorovi...

problemy ti zjavne sposobovala mandla,..
ked ti bola diagnostikovana angína, tak si mala angínu...

tak nečítaj na internete o chorobovách a nevymyšlaj si sama aku chorobu máš...! prepne ti z toho...!