diskriminacia zamestnavatelov na zaklade veku na Slovensku

Príspevok v téme: diskriminacia zamestnavatelov na zaklade veku na Slovensku
nahnevana22

ahojte ludia musim sem napisat nieco co ma velmi nahnevalo...hoci mam 22 rokov pozerala som si ponuky a inzeraty prace a ostala som ako obarena.... ved slovensky zamestnavatelia diskriminuju ludi na zaklade veku! Clovek co ma 50 rokov sa uz nikde nema sancu zamestnat lebo je stary a vsade chcu iba ludi co maju 20 aj nieco sice zatial spadam do tejto kategorie ale raz ked budem mat 50 rokov uz si nenajdem pracu ci co? Normalne sa bojim o svoju buducnost....a potom ze vsetky vekove kategorie idu radsej opatrovat von seniorov.... Naozaj si zamestnavatelia myslia ze ponukaju tak atraktivne platy a benefity ze si mozu takto vyberat uchadzacov iba vo veku 20 rokov? Som velmi nahnevana a rozculena nemaju nato pravo ked sa doziju aj tak raz budu mat vysoky vek a co budu robit?

DIVERGENCIA

pokial je žena šikovná, príde osobne sa opýtať na pracovnu poziciu , že zamestnávatel vidí záujem, tak zoberie aj 50ročnu...

ale nie je dovod aby si ty mlada riešila taketo veci, ked sa ta to netýka... zbytočne si hlávku zaťažuješ...

nahnevana22

divergencia praveze to boli take miesta ako pomocnici do kuchyne alebo umyvanie riadov...predavacky...proste ziadne nobl fleky... aj bez vs ...a este budu predlzovat vek do dochodku...

DIVERGENCIA

tak v prvom rade ma udivil názov témy, že kto diskriminuje zamestnávatelov...? nechápačky...

ale OK... k téme, po prečítaní príspevku mi došlo, že myslíš diskrimináciu zamestnancov,..

takže,..kedže máš iba 22 rokov, mala by si sa zamyslieť nad tým akú prácu si vyberieš, kde budeš žiť, či ostaneš hniť na SVK...
mala by si si nájsť takú robotu, ktorá ti zabezpečí "dochodok"
alebo ten vyšší vek, že v 50 už budeš zabezpečená a aj keby si už nepracovala, budeš mať o seba postarané,..

a nerieš negativne veci , nezamyšlaj sa nad takymi kravinami, lebo predstav si že na poluväzky v kauflande ci lidli či tescu v pohode zoberu aj tu 50 ročnú, čo bude sedieť v kase na riti....
ale neviem aké "nóbl" pracovne pozicie ty mysliš že tam podla veku diskriminuju...