Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ide o rást pŕs?

n-m3

Laura219: A odkial to podla teba mam vediet? Pochybujem ze mas nador..Naco sa zbytocne strasis? Nie je jednoduchsie ist za mamou, povedat jej ze tam nieco mas, ze chces ist k lekarovi a podla mna jej to ani hovorit nemusis, staci ked pojdes k obvodnej a ona ta moze prezret aj u seba v ordinacii a povie ti s cim to suvisi..si dost velka na to, aby si sla sama k lekarke...ja nechapem co ste vy deti teraz taketo...ja ked som bola mladsia tak hned som bezala za mamou ked mi nieco bolo, uz len zo strachu...a teraz deti vypisuju po internete...ale tak len sa pozriem na dnesnu vychovu a rodicia sa skoro vobec nezaujimaju o deti...no toto ale vobec nesuvisi s temou, len som si potrebovala vyliat srdiecko:)))))

n-m3

A kolko mas rokov? Tak moze to byt viac veci co to moze byt, my ti na nete ako mame poradit? To musi vidiet lekar, ak to je tak ako popisujes a boli ta to..ved aj ked ta boli hrdlo tak ides k lekarovi..

Laura219

Ale ja sa hambím to povedať mamke. Poviem to podrobnejšie: Hrče sa hýbu a niekedy sa zmenšia a niekedy zvečšia. Už mi aj prsia trochu stupli. A ked sa tie hrče zmenšia, tak prsia sa nezmenšia len hrče, na dotyk to bolí a pohybuje sa to a je to trochu tvrdé.

n-m3

Chod k doktorovi s tym...nech ta skontroluje a nech ta posle na vysetrenia...nic ine ti neviem poradit, nenapisala si o tom skoro nic...