Ignorovat ho ci byt mu len kamaratka?

Príspevok v téme: Ignorovat ho ci byt mu len kamaratka?
Kika818

Ahojte mam 23 rokov spoznala som sa z jednym chlapom cez net pisali sme si asi stvrtrok mali sme stale o com bol pozorny mily mali sme spolocne temy posielali si fotky vravel mi aka som pekna mudra ako ma chce a potom sme sa stretli bolo super stretnutia sme zopakovali 2x na poslednom prespal u mna len prespal bez nicoho bavili sme sa ze nechceme to unahlit a ze sa chceme spoznat mame cas no potom stretku som ho volala von a zdal sa mi odmerany tak som sa ho spytala ledy pojdeme von mal nieco dopredu a nevedel kedy a potom som sa ho spytala ze ako to berie a povedal ze nechce vztah ale ma ma rad je mu so mnou super ze ma rad uvidi ale ako kamosku no ja som sa donho zamilovala mam sa snim este stretnut? Pisat si snim ? Bojovat o nho? Lebo pride mi to akoleby sa zlalol ze nanho tlacim nechat tomu volny priebeh? Dakujem za rady

verbena

zalúbila si sa do neho na základe čoho? toho že ste sa 2x stretli?!
cez pokec si partnera do života moja milá nenájdeš...
nájdeš ho v realite ked príde správny čas...!

on sa pravdepodobne stretava takto bežne s dievčatami a skúša..
asi sa stretol s inou ktora bola krajšia, mudrejšia ako ty...
a priťahovala ho...!
tak ťa odkopol...

a mala by si vedieť že:

"možme ostať kamaráti" ,
"mám ťa rád ako ako kamošku"
→ sú iba zdvorilostné frázy !!!
ktorými dotyčný ťa nechce bezcitne odkopnuť,
ale mala by si si to preložiť ako "nič z toho nebude" "nevyšlo to" "nepáčiš sa mi"

ja ked som sa stretla s nejakým chalanom a nepáčil sa mi použila som rovnakú frázu "možme sa kamarátiť.." ale už sme sa viac nekontaktovali...
a ak by si potom dotyčný robil nádeje bol by to jeho problém...

zalubiť sa do niekoho na zaklade jedneho stretnutia , lebo ma pekne modre oči je naivné, je to typické pre 12-15 ročné deti!

xa14

ked ti navrhol iba kamaratstvo bud s nim teda len kamoska, normalne mu pis, bav sa s nim co ma nove ako sa ma, bud mu oporou ked daco, ale! potom daj priestor aj jemu ci sa sam ozve a uvidis ci o teba ako kamosku naozaj stoji...ak ano, tak to nemusi byt uplne stratene, nadalej sa s nim bav , mozno z toho nieco po case bude, mozno nie, je to na teba ci mu ako kamoska ukazes svoje kvality, mozno si casom uvedomi ze to s tebou chce skusit...hlavne urcite netrucuj, nevyunucuj si jeho pozornost, nehraj sa na ublizenu a zlomenu, tym jeho pozornost neziskas, skor veciam mozes iba uskodit...ak o teba bude stat, bude sa tak aj cinit..ked nie a nebude o teba javit zaujem ani ako o kamosku tak ti nestoji za nic a nemusis sa s nim ani bavit, nechat tak, zabudnut a ist dalej..

Matusisko_xD

Ďakujem za opravu. Keby to napísala s mäkčeňmi , tak hneď vidím, že tam je napísané štvrŤrok. Ja som to hneď bral ako Štvrtok :D

Matusisko_xD

Písali ste si asi vo Štvrtok, to bolo akože prvé písanie kedy ste sa spoznali ??? Ty si sa doňho zamilovala a píšte si tak krátko a už dokonca u teba aj prespal ??? On ti hneď v prvý deň písal, že ťa chce a že si pekná, múdra hej ? To čo sú za bludy ?? On ťa chcel len preto, že si pekná, tak to by som vôbec neriešil, pretože takto to robia pubertiaci, že chalan chce dievča len preto, že je pekné a to mu asi tak stačí. Ty si sa doňho tiež zamilovala ako píšeš. Očividne ani nevieš čo znamená niekoho "milovať" a to máš 23 rokov čo by si už vedieť mohla.

Ja by som sa určite "nezamiloval" do dievčaťa, len preto, že je pekná a že som si s ňou mal čo jeden deň cez internet písať. To by som ju musel lepšie spoznať a určite by to trvalo dlhšie, kým by sa tam objavila nejaká láska. Toto čo robíš je veľmi unáhlený krok a veľmi hlúpy. Ja by som byť tebou počkal a vyvíjal ten vzťah. Choďte spolu do kina, reštiky niekde sa zabaviť a trávte spolu čas. Potom uvidíš časom či zato naozaj stojí, keď zistíš o ňom niečo viacej.