Ahojte ja si uz nwm pomocť. Zoznamila som sa s chslanom,ktory sa mi velmi paci a do ktoreho dom sa buchla myslela som si,ze je to obojstranne. Samozrejme sme sa uz aj vyspali. Domov na slovensko chodi raz za mesiac takze sa vidime velmi malo.no ked pride vzdy ma zavola von no uz si tak nepiseme ako niekedy cele dni od posledneho stretka co odisiel redirl tyzden a ani mi nenapisal ako sa mam. Som z toho dost smutna boli ma to ked viem,ze ma chce len na sex pravdepodobne no ja mu nwm povedat nie ked sa pozriem do tych krasnych modrych ovi. No nsjhorsie co ma najviac bolelo je ked som zistila,ze ma pristelku uz 4 roky nwm ci je hordi on ,ze ju podvadza a nic si z toho nerobi pravdepodobne spi sj s dalsimi alebo ja ,ze to viem no sj tak sa stretavame. Som nestastne zalubena a nwm vo mam robit
Čo mám robiť?
Amielawolf
ona šlapkou nieje, len sa dievča zaľúbilo a naletelo kurevníkovi ako je on. Oblbuje každú jednu ktorá mu nato skočí, vytrtká ju a odkopne. On je kurevník a ona len chúďa obeť. Ona nieje tou ktorá každému nohy roztiahne len on ju skúpo spracoval aby mu dala. Zneužil to že je dievča doˇho naivne zamilované:
Kto je tu šlapkou v mužkom prevedení je ON !
Strká svojho vtáka do každej diery!
ze ma pristelku-a kto na tej prístelke spí?
si šlapka...
"samozrejme sme sa vyspali" je dnes už samozrejmé....
dnes sa dvaja ludia čo idu na rande nezavezne nemozu len tak si pokecať pri čaji... oni už hned musia t*r*tkať...
pritom sa ešte absolutne nepoznajú..!
si len obyčajna rohozka...! zobud sa! on ma frajerku ktoru neopusti koli radodajke... to že ty dávaš, resp. rroztahuješ nohy hned kazdemu chlapovi o tebe niečo vypovedá... a chlapi ta potom vážne brať ani nebudu!
take veci sa o zenach hned rozšíria, na dedine, aj v meste...
potom budeš darmo nariekať, kazdy chlap s ktorym sa spoznaš ťa len potrtká a pojde si dalej hladať "ženu do života"
ty si len na to dobra aby sa o teba utrel....!