Zápal močových ciest

Príspevok v téme: Zápal močových ciest
sasa41

Chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s niečím takýmto a ak áno bola by som veľmi vďačná za pomoc. Pred 2 mesiacmi aj pol som dobrala wobenzym kvôli chronickým zápalom bolo to fajn ale teraz mám pocit že sa mi to zase vracia lebo v priebehu 16 dní mám zase pocit ako zápal ale najprv ma to držalo len jeden deň a teraz neviem ako dlho to bude ale dúfam mi to prestane do zajtra. ale počula som o imunore čo si o tom myslíte pomôže dlhodobo alebo zase len na 2 mesiace lebo cez leto som s tým mala hrozné problémy každý druhý týždeň som brala tabletky. bola by som hrozne vďačná za radu lebo som už zúfalá.

Ing-alg

magdala, možno keď máš len mierne ťažkosti tak na udržanie imunity môže wobenzym pomocť. Ale ja som mala veľké problémy. Užívala som dosť vysoké dávky vyše roka. Nepomohlo.

Int-alg

Mne osobne wobenzym nepomohol, ale mala som toho veľa. Ako som sa z toho dostala napísala som do tejto témy, nechce sa mi to písať znova. Ak máš záujem prečítaj tu:

www.zdravie.sk

magdala12

A ako dlho si užívala ten wobenzym? Ja som mala tiež nejaké zdravotné problémy a wobenzym mi práveže pomohol, ale užívala som ho naozaj dlhodobo a riadila sa aj pokynmi ohľadne dávkovania, inak by sa ten účinok asi nedostavil.

secret-lie

treba sa zamyslieť v prvom rade nad životosprávou, ked sa ti to opakuje niekde je chyba... chodíš s holym bruchom, ak máš partnera, on sa neprelieči a po sexe ta opätovne nakazí - chlapi priznaky nemaju...