Chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s niečím takýmto a ak áno bola by som veľmi vďačná za pomoc. Pred 2 mesiacmi aj pol som dobrala wobenzym kvôli chronickým zápalom bolo to fajn ale teraz mám pocit že sa mi to zase vracia lebo v priebehu 16 dní mám zase pocit ako zápal ale najprv ma to držalo len jeden deň a teraz neviem ako dlho to bude ale dúfam mi to prestane do zajtra. ale počula som o imunore čo si o tom myslíte pomôže dlhodobo alebo zase len na 2 mesiace lebo cez leto som s tým mala hrozné problémy každý druhý týždeň som brala tabletky. bola by som hrozne vďačná za radu lebo som už zúfalá.
Zápal močových ciest
magdala, možno keď máš len mierne ťažkosti tak na udržanie imunity môže wobenzym pomocť. Ale ja som mala veľké problémy. Užívala som dosť vysoké dávky vyše roka. Nepomohlo.
Mne osobne wobenzym nepomohol, ale mala som toho veľa. Ako som sa z toho dostala napísala som do tejto témy, nechce sa mi to písať znova. Ak máš záujem prečítaj tu:
A ako dlho si užívala ten wobenzym? Ja som mala tiež nejaké zdravotné problémy a wobenzym mi práveže pomohol, ale užívala som ho naozaj dlhodobo a riadila sa aj pokynmi ohľadne dávkovania, inak by sa ten účinok asi nedostavil.