Ahoj všetci :))
Mam 14 a hrozne sa mi kuceraju vlasy..... Keby sa mi kucerali vsetky nebolo by ti tak hrozne ale mne sa ako keby kuceraveli len tie vrchné malé vlasky čiže to vyzerá akoby ma práve chytil elektricky prúd :((
Co mam s tým robit? Nieco na vyrovnanie....mam dlhé vlasy a ked si ich rozcesem su v pohode ani nevidno tie vrchne vlasky ako mi stoja a su take zvlnene ale tak po hodinke ked sa trochu rozstrapatia..... Vyzerá to hrozne..... Pripomínam ze nie cele vlasy ale iba tie zvrchu ako ked si vlasy suchate o balón.... Ja ich mam take vkuse :((
Vlasy
bud rada že máš vlasy a že ti rastú, alebo by si bola radšej keby si nemala žiadne...?!
ked riešiš také malichernosti, tie male vlasy su milé, ked to rastie,
ja mám vlasy kučerave a vyrastaju mi brčky že to vyzera ako antenky, robim si srandu z toho že chytám signál, reakcie okolia su pozitivne, pači sa im to...
venuj sa radšej doležitelsim veciam, ako je napriklad škola...
No tak mam ich take tvrdsie :((
Kaktus a inak máš aké vlasy? Hrubšie, suché, husté?
No moja, ja mám tiež 14 rokov a tiež mám tento problémik, ale už som si zvykla, že si vyzerám ako taký baranček. Keď mám v cope vidno to ešte viac.. keď sú rozpustené, tak hneď po rozčesaní mám vlasy pekné rovné, po nejakej dobe ale celé prídu do štádia výbuchu, že vyzerajú, akoby som nevlastnila zariadenie zvané hrebeň...Ale čo zmôžem, žehliť si ich nechcem, veď ničiť si vlasy zbytočne. Môžem ti poradiť akurát keď si ich umyješ tak prečesať(opatrne aby si si nepoškodila mokré vlasy, ktoré keď sú mokré, tak sú krehkejšie) a pekne povyrovnávať tie malé vlásky a tak aj vysušiť aby sa ti nestočili. Keď však pôjdeš spať, bude to rovnaké ráno, tak nezostáva veľa možností trvalo účinných ako sa s tým zmieriť a myslieť na to, že si s nimi zlatá a taká svojská.
Jedno dievča také menšie, že: ,,Hahah, ty máš aké strapaté vlasy!´´
ja iba že noo to zvyknem. :D Akože hej musím vyzerať ako po výbuchu a to nemám veľmi husté vlasy, ale čo už, je to iba malá chybička krásy. Pekný deň.
Adden, lak na vlasy nie, pretoze on zlepuje vlasy a kebyze si to zalakuje tak to bude vyzerat ako keby ich mala mastne..radsej ten balzam, on sa pekne vstrebe a vlasy necha hladke a rovne..(vlastna skusenost)
Trochu laku na vlasy si daj na vrch hlavy. Pomaha to proti strapateniu.
Skus si najst vhodnejsi sampon a balzam, ktore ti budu sediet. Ked je tych vlasov malo tak to neries, aj tak ide zima, budu sa nosit ciapky;) ked tak skus este nejaky suchy balzam na vlasy ktory si mozes kazde rano dat trosku na vlasy a zaceses...ma to viac znaciek
Tie co sa mi kuceraju su veľmi malicke len to zvrchu..... Skusala som ich vyzehlit ale akoby s toho tepla sa po polhodinke este zhorsili
Tak si ich vyzehli