Ako sa spravat ku klamarovi

Príspevok v téme: Ako sa spravat ku klamarovi
Obycajna zena

Ahojte, pisem Vam pretoze potrebujem poradit nemam nikoho kto by mi poradil a potrebujem taky ten treti pohlad na vec.Zistila som ze clovek s ktorym sa poznam 15 rokov mi klame viem to uz dlhsie obdobie.Zatajil mi clenov rodiny a ja neviem preco.Ak je snimi tak mi veselo klame do telefonu vymysla si ze je na sluzobnej ceste ohladne biznisu a ja viem ze to tak nieje viem proste pravdu zhodou nahod som sa dostala k pravde cez internet.Nechcem ho konfrontovat natvrdo mu to vykricat ale citim sa trapne blbo ze to viem a ze mi klame.Pritom ta vec neohrozuje nas vztah nijako.Uz vycitil ze sa nieco deje ked mi volal bola som odmeranejsia proste sa neviem pretvarovat ked viem ze mi klame.Co robit ako sa spravat ku klamarovi, snazila som sa predtym to uhrat no uz sa viac nedokazem pretvarovat je mi trapne za neho.A este mam obavy ako zareaguje ak mu poviem ze viem o tom skym je a nech mi povie kludne pravdu ze ja to pochopim.Som zmatena z toho vsetkeho.Vdaka za nazory

a_dr1a

Ahoj pisatelka. Tak mna by hlavne zaujimal jeho dovod klamania a zatajovania. Lebo byt s niekym 15r a taketo nieco tajit - dotycny ma k tomu zrejme isty dovod. Nemohla si na zaciatku vasho vztahu nieco povedat prezentovat v tomto smere, ze mal dovod klamat a tajit to?? A toto sa uz vlecie tych 15r? Lebo clovek "klame zatajuje" iba pre daky dovod pricinu. Aby sa vyhol dalsim konfliktom, postihom problemom. Za tych 15r ho uz OK poznas. Co si ty o tom osobne myslis? Skus sa donho vcitit - co ho k tomu vlastne viedlo? A urcite by som danu temu otvorila. Normalnym rozhovorom dialogom. Isto nie utocne urazene, hrat to na city-plac vycitky, alebo ze sa budes hrat na obet ci inkvizotora a sudcu. Proste vyber vhodny cas chvilu a povedz mu, ze si sa o tomto jeho spravani konani dozvedela (slovo klamstvo klamar nespominaj - iba by sa uzavrel mlcal prip.vybuchol, zvolil utok alebo unik) a povedz mu, ze by si si rada vypocula jeho nazor stanovisko k tomuto. Neodsudzuj ho. Nevycitaj. Pocuvaj ho. Neutoc. Clovek sa pocuvanim najviac dozvie. On na svoje spravanie dovod mal. Tu ide o to, preco mal potrebu to pred tebou tajit skryvat a este tolke roky. Vzdy je za tym viac. A chyba byva vacsinou niekde v strede a u oboch

Obycajna zena

Verbena dakujem za tvoj nazor no vies nas vztah je velmi komplikovany.Pravdaze sme sa bavili o rodine ale nejakych clenov mi zatajil, prv som to prehliadala nevedome potom vedome nechcela som sa v tom rypat predsa co funguje do toho netreba babrat, ale momentalne to na mna dolahlo a neviem ako sa mam k nemu spravat.Nechcem ho stratit ale zase nechcem byt klamana.

verbena

ako to tu tak čítam tak by som chcela vidieť tú konvarzáciu mnohých ludí ktorí su "vo vzťahu"
to 15 rokov si kde bola? spala si? to ste sa o čom bavili? alebo ste sa nebavili vobec?
to ta akoze nezaujimalo , nepytala si sa ho na jeho rodinu? ci mu ziju rodicia , ci ma surodencov...atd....????

a teraz prečo maš problem sa ho opýtat.. "ze počuvaj milý moj, znami mi povedali že si bol vraj u svojej rodiny a ty si tvrdil že žiadnu nemáš.."
napriklad...

to je problem???!!

milajar

no urcite by som ukoncila take divadlo, clovek , ktory mi klame ma tym padom ma podcenuje si moju doveru nezasluzi