Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa spravat ku klamarovi

Príspevok v téme: Ako sa spravat ku klamarovi
Obycajna zena

Ahojte, pisem Vam pretoze potrebujem poradit nemam nikoho kto by mi poradil a potrebujem taky ten treti pohlad na vec.Zistila som ze clovek s ktorym sa poznam 15 rokov mi klame viem to uz dlhsie obdobie.Zatajil mi clenov rodiny a ja neviem preco.Ak je snimi tak mi veselo klame do telefonu vymysla si ze je na sluzobnej ceste ohladne biznisu a ja viem ze to tak nieje viem proste pravdu zhodou nahod som sa dostala k pravde cez internet.Nechcem ho konfrontovat natvrdo mu to vykricat ale citim sa trapne blbo ze to viem a ze mi klame.Pritom ta vec neohrozuje nas vztah nijako.Uz vycitil ze sa nieco deje ked mi volal bola som odmeranejsia proste sa neviem pretvarovat ked viem ze mi klame.Co robit ako sa spravat ku klamarovi, snazila som sa predtym to uhrat no uz sa viac nedokazem pretvarovat je mi trapne za neho.A este mam obavy ako zareaguje ak mu poviem ze viem o tom skym je a nech mi povie kludne pravdu ze ja to pochopim.Som zmatena z toho vsetkeho.Vdaka za nazory

Obycajna zena

Dakujem adri aj vdaka tebe som sa odhodlala mu to povedat.Potrebovala som nazory nestrannych ludi aby ma nakopli, lebo nedokazala som sa tvarit ze o niecom neviem ked viem uz sa to dalej nedalo.Aj tebe prajem vsetko dobre nech sa ti v zivote dari.

a_dr1a

Hlavne, ze ste sa o tom porozpravali. To urcite otvori dvere aj do inych komnat. Je jedno, aky vztah vediete a mate. Lebo je to o vas dvoch. A ako to vyhovuje vam dvom. Vsetko dobre ti prajem

Obycajna zena

Dakujem za prispevky, v noci som s nim mala debatu ja som ju iniciovala napisala som mu smsku, ze viem o niektorych veciach.Vysvetlenie bolo ze tak ako prvy syn je rozvedeny aj druhy mal skoro pred rozvodom nerozviedli sa uz sa to dalo do poriadku a hanbil sa mi to povedat.Ze bolo to vtedy pred 15 rokmi pre neho narocne obdobie a on nevedel ako mi to ma povedat kedze zatajil uz na zaciatku ze aj druhy syn je zenaty.Ospravedlnoval sa mi lutoval, ze klamal ze bola to hlupost z jeho strany a vyzeral ako debil.A ze nemam sa hnevat, povedala som mu ze sa nehnevam len neviem popisat ten pocit ktory sa vo mne momentalne odohrava.Adri ano nieje to o detoch aj je,... vies rodic bude stale rodicom, nas vztah je nestandartny a neuveritelny taky na roman ale aj to pise zivot.Bohuzial sa neda aby sme boli spolu je tam velky vekovy rozdiel ublizilo by sa vela ludom naokolo, sme stastni ze mozme aspon takto byt spolu.I ked obcas mam chut to skoncit nemam tu silu,laska je silnejsia.

a_dr1a

Ale to uz davno nie je o detoch. To je stale o nom. Vsak tie deti ktorym vraj nechce ublizit, su uz davno dospeli ludia, ktori maju svoje vlastne rodiny a zivoty. Cize to nie je o detoch, ale ze on nechce. Porozpravaj sa s nim o vas dvoch. Lebo takto isto to moze ist dalsich 15r. Ide o to, co chces ty. A ci si takto teraz alebo posledne roky, stastna a spokojna. Lebo ak ti tento vztah viac berie nez dava, tak porozmyslaj, ako a co dalej. Ty si najlepsie rozumies. A svoj zivot a jeho dalsie smerovanie, mas v rukach iba ty sama. Pravda sice boli, ale aj istym sposobom, oslobodzuje a sposobuje ulavu

Obycajna zena

Adr dobre to myslis len podstata veci je ta ze niesme spolu oficialne stretavame sa tajne uz 15.Nikdy nebudem s nim oficialne nechce ublizit detom a ja to respektujem nikdy som netlacila na pilu.Dala som mu najkrajsie roky zivota vsetko uprimne ho milujem, aj on mna ale bohuzial nam nieje dopriate byt spolu.

a_dr1a

Pozri. Jeho dovody mozu byt rozne. A moze byt za nimi vselico.
Viac moznosti a pricin.
- Mozno ta v tom case pred 15r jeho deti obvinovali za rozpad ich rodiny (jasne ze to nemusi takto vobec byt, ale deti tazko nesu rozchod rodicov a rozpad rodiny. Teba vnimali asi ako votrelca, zlodejku ich otca, dovod rozchodu ich rodicov ai).
- Mozno ta jeho synovia nechceli vtedy a nechcu aj nadalej osobne spoznat a stretavat sa s tebou, odmietali ta vtedy aj teraz a on sa ich poziadavkam, prisposobil sa im prijal ich hru. Zas mozno sa mu ani netreba cudovat. Asi bol rad, ze sa s detmi vobec mohol stretavat, ze deti onho vobec stali, ze mohol byt s nimi
- Mozno ta jeho synovia vobec nechcu prijat do svojich zivotov a ich sucasnych rodin (vsak su tam uz manzelky + ich deti)
- Chyba sa stala u vas u oboch uz hned niekde na zaciatku. Ze TY si mozno neprejavila zaujem spoznat a prijat jeho deti a ON, ze ta s nimi uz davmo nezblizil. Teraz je uz neskoro. Vsak uz uslo 15r. To je cela vecnost. Prejavila si ty sama zaujem byt s nimi? Spoznat ich? Zblizit sa s nimi? Uz su to neni deti ale uz dospeli ludia, maju svoje vlastne rodiny. Je to zvlastne, ze ste si vsetci navzajom nenasli k sebe cestu uz pred tolkymi rokmi. Ved bolo na to tolko prilezitosti (svadby krstiny sviatky ai)
- neriesila by som teraz dake klamstvo.. Lebo on ten cas travi so svojimi detmi nevestami vnucencami. Je to jeho krv, jeho rodina. Skor by mi prislo luto, ze sa nieco riadne po5ralo a ze aj ty nie si ich sucastou..
Vies. Vy dvaja sice spolu ste. Ale asi rodinu netvorite. Asi nemate spolu deti. O to skor si mozno mohla prejavit volu ochotu spoznat ich. Lebo jeho deti su jeho sucastou. Aj ked ste vy dvaja mali svoju historiu predosle zivoty, tak ste ich mali dako prepojit, vclenit sa do nich, vzit sa navzajom. Lebo teraz by ste boli spolocne sucastou tychto vazieb vztahov a rodiny. Nie, ze kazdy si zije akoby svoje vlastne zivoty ale inak mate akoze navzajom vztah.
Si zena. Skus sa nejako priblizit zblizit s nimi. Mozno napec najblizsie daky kolac, alebo sa blizia vianoce, tak napec medovnicky ai a ked najblizsie pojde prec, za nimi - posli im to po muzovi. Lebo niekto ten 1krok urobit musi. A nerozmyslaj ze ta klame. Ale skor, ako sa stat sucastou ich zivotov a rodin

Obycajna zena

Adri viem ze ma 2 synov na zaciatku vztahu priznal jeden syn ma deti aj tie priznal.Druhy syn ma tiez deti tie zamlcal, doteraz taji a hra to ze syn je slobodny.Preco?Toto neviem.

a_dr1a

A prave toto je ono. Ine osoby ti nemal problem priznat a prave tuto jedinu osobu ti zatajil?? A to este na zaciatku vztahu? Ako aj celych 15r?? Tu je najvacsi problem a ty pises, ze tam problem nevidis. Uz toto vypoveda gro a podstatu celeho problemu. Ine osoby nemal problem tajit - iba tuto jedinu, s ktorou je v kontakte dalsich 15r a este je s nou aj teraz odcestovany? Tu tkvie cela podstata. Ak vies, o aku osobu presne ide (jeho dieta? jeho ex? ai) - tak porozmyslaj o podstate hlbke ich vztahu a vazby.
A to, ze sa obavas jeho volby a reakcie, jeho rozhodnutia ktore moze mat suvis s trvanim vasho dalsieho vztahu? - tak akoby si o jeho citoch laske ku tebe pochybovala. Neverila mu ani vasmu vztahu. Ty vies, o aku osobu ide. Ja nie. Ale uz z tejto osoby sa da usudit, o aku vazbu medzi nimi ide. A preco ti ju tajil a ma potrebu ju stale tajit

Obycajna zenau

Adri on mi zatajil tu osobu uz na zaciatku vztahu, pricom ine osoby mi priznal tam problem nevidim.Dovod neviem nikdy som nebola podozrievava davam volnost a slobodu vo vztahu proste doverujem.Viem o tom naisto cca 4-5 rokov dovtedy som mala len tusaky a vedome som to prehliadala.Momentalne je stou osobou odcestovany jasne ze klame ze ma jednanie a siel koly tomu.Tazko sa mi snim rozprava neviem tu temu nacat zaludok mam stiahnuty hrdlo zovrete je mi trapne aj za neho.Bojim sa aby sa to neotocilo proti mne nechcem ho stratit.Neviem ako zareaguje.