Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevoľnosť

Príspevok v téme: Nevoľnosť
StarSnStripeS

Zdravím, rád by som sa s vami poradil aj keď neviem či som zvolil dobrú tému.
Mám 22 rokov asi pred týždňom mi náhle začalo byť nevoľno pri cestovaní... nikdy som s tým nemal problém byť aj dlhé hodiny na cestách a zrazu mám problém ísť aj čo i len 5-10km autom alebo autobusom. Najväčší problém je, že dochádzam do školy asi 30km autobusom. Je to taká klasická nevoľnosť ako keď vám je na zvracanie, točí sa hlava a potíte sa, neviem čo to spôsobilo takto náhle zo dňa deň... existujú nejaké lieky proti týmto nevoľnostiam alebo aká môže byť príčina?

Vopred Vám ďakujem za odpoveď

Katrina56

Čo je skvelý muž Dr Ogudu. On splnil môj sen. Chceli by ste ho kontaktovať na adrese Drogudutemple@aol.com, aby ste boli medzi toľkými ľuďmi, ktorým pomohol, ktorí chválili jeho dobrú prácu? Volám sa Katrina. Viem, že mnohí muži alebo ženy, ktorí čítajú toto svedectvo, chcú dostať svoje bývalé späť alebo hľadajú pomoc v kúzelníkoch. To je veľmi dôležité pre každého z vás. Pokúste sa kontaktovať Dr Ogudu, aby vám pomohol, pretože je skvelým kúzelníkom. Prvýkrát mi priviedol späť len 4 dni po tom, ako som ho kontaktoval. To je dôvod, prečo som tak šťastný. Nesplnil ste žiadnu kúzelnú kariéru tak, ako je, jeho e-mailom je Drogudutemple@aol.com. Obráťte sa na neho, ak potrebujete niektorú z nasledujúcich možností:
1) Ak chcete, aby váš bývalý manžel späť.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete mať dieťa.
(6) Chcete byť duchovne chránení.
(7) Chcete, aby váš manžel / manželka bola vaša navždy.
(8) Ak chcete, aby váš partner miloval viac.
(9) Bylinná starostlivosť
10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
11) Ak chcete, aby niekto vždy o vás premýšľal.
12) Kúzlo pomsty.
13) Kúzlo peňazí / lotérie.
pošlite e-mail na adresu DROGUDUTEMPLE@AOL.COM
Ďakujem neskôr

peta1245

StarSnStripeS: tak ked mas bolesti hlavy take do normy ze ich nemas casto tak to moze byt ten nizky tlak..ale kedy ta tie bolesti chytia? Nahle? Ked cestujes? Nie je to iba z pocasia nahodou?...kazdopadne, keby boli tie bolesti silne ako keby az migreny tak urcite zajdi k obvodnemu lekarovi na krvne testy, ked tam nic nebude ale stale ti to bude pretrvavat, tak rovno k psychologovi (ten ta ked tak posle k psychiatrovi) z dovodu takeho, ze sa moze jednat o panicku poruchu este zacinajucu, ale neodkladaj to ak sa ti nepolepsi, pretoze ona ak sa podchyti vcas je vyliecitelna, no neskor ked to nebudes riesit tak to bude o vela horsie...samozrejme ta nechcem strasit, len napisem na rovinu o co moze asi ist.

verbena

skus mysel sustrediť na niečo iné, napr ak máš oblubenu hudbu, pesničku, daj si sluchadka a počuvaj hudbu...

StarSnStripeS

Znova ďakujem za nové odpovede, čo sa týka tlaku alebo dehydratácie to myslím nehrozí... tlak mám v dobrých hodnotách a čo sa týka dehydratácie, cestoval som vždy rád a vody som pil vždy rovnako a bez podobných problémov. Ono v poslednej dobe ma celkovo trápia časté bolesti hlavy a do toho sa vložilo toto... neriešil by som to keby ma to neovplyvňuje v cestovaní do školy.
A čo sa týka uzavretých priestorov, tak s tým som taktiež nikdy nemal problém.

Tomas12345

Nemas nahodou strach z uzavretych priestorov ? Alebo mozno u teba zacali priznaky panickej poruchy s tym treba ist za psychiatrom.

Ak uz si v autobuse tak si aspon otvor okno, a daj do usi oblubenu hudbu aby si sa nemusel sustredit na to ako ti je ale myslel na nieco ine nejak zamestnal mozog.

Gima

Nevolnosť môže suvisieť s nízkym tlakom alebo dehydrataciou, čo je nedostatok tekutin v organizme. Nízky tlak sposobuje točenie hlavy. Mne pomáha pitie kávy. Môže to súvisieť s chrípkovým obdobíma vtedy je dobre užívať Wobenzym.

StarSnStripeS

Ďakujem veľmi pekne za radu, skúsim najprv čo ste odporúčali a verím, že to zaberie... teraz mám pár dní voľna tak to skúsim a verím, že sa to nejak dá do poriadku.

peta1245

Ak ti mozem poradit, skus si kupit doplnok magnezium+B6, davkovanie podla navodu a ak sa nezlepsi, skus este guajacuran, ale ten musis uzit 25-30min. pred tym cestovanim. Ak nepomoze ani jedno ani druhe, skus psychologa-moze to byt zaciatok panickej poruchy. Alebo aj tetania. Skus dufam ze to nejak pomoze.