Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevoľnosť

Príspevok v téme: Nevoľnosť
StarSnStripeS

Zdravím, rád by som sa s vami poradil aj keď neviem či som zvolil dobrú tému.
Mám 22 rokov asi pred týždňom mi náhle začalo byť nevoľno pri cestovaní... nikdy som s tým nemal problém byť aj dlhé hodiny na cestách a zrazu mám problém ísť aj čo i len 5-10km autom alebo autobusom. Najväčší problém je, že dochádzam do školy asi 30km autobusom. Je to taká klasická nevoľnosť ako keď vám je na zvracanie, točí sa hlava a potíte sa, neviem čo to spôsobilo takto náhle zo dňa deň... existujú nejaké lieky proti týmto nevoľnostiam alebo aká môže byť príčina?

Vopred Vám ďakujem za odpoveď

Fredericca6

Prosím ťa ako si dopadol? Mám niečo podobné a chcela by som vedieť že čo to môže byť.. ĎAKUJEM ak odpíšeš

MARYLOVEJAMES

THANKS TO Dr Okuku spellcaster FOR SOLVING MY PROBLEMS
An amazing testimony on a spell caster who brought my husband back to me.. My name is Marry James ,i live in texas, us,and I'm happily married to a lovely and caring husband,with two kids.A very big problem occurred in my family seven months ago,between me and my husband.so terrible that he took the case to court for a divorce.he said that he never wanted to stay with me again,and that he didn't love me anymore.So he packed out of my house and made me and my children passed through severe pain. I tried all my possible means to get he back,after much begging,but all to no avail.and he confirmed it that he has made his decision,and he never wanted to see me again. So on one evening,as i was coming back from work,i met an old friend of mine who asked of my wife .So i explained every thing to him,so he told me that the only way i can get my husband back,is to visit a spell caster,because it has really worked for him too.So i never believed in spell,but i had no other choice,than to follow her advice. Then he gave me the email address of the spell caster whom he visited.{dr0kukutemple@gmail.com}. So the next morning,i sent a mail to the address she gave to me,and the spell caster assured me that i will get my wife back the next day.What an amazing statement!! I never believed,so he spoke with me,and told me everything that i need to do. Then the next morning, So surprisingly, my husband who didn't call me for the past seven {7}months,gave me a call to inform me that he was coming back.So Amazing!! So that was how he came back that same day,with lots of love and joy,and he apologized for his mistake,and for the pain he caused me and my children. Then from that day,our relationship was now strongerlike never before,by the help of a spell dr 0kukuspellcaster.

So,if you are in a similar problem or any kind of problems you can also contact him via his email(dr0kukutemple@gmail.com}he is the solution to all your problems and predicaments in life.his email .

HE ALSO SPECIALIZE IN THE THE FOLLOWING PROBLEMS;

(1) If you want your ex back.
(2) If you want to be promoted in your office.
(3) If you want a child.
(4) if you have any sickness like ( H I V/AIDS ),(CANCER) or any sickness
(5) if you are deaf and blind and you want to see and hear again.

once again make sure you contact him if you have any problem he will help you. his email address is(dr0kukutemple@gmail.com}

peta1245

StarSnStripeS : urcite chod...len to hlavne neodkladaj...lebo to moze prerast az do takych stavov ze to budes mat uz aj doma..tak davaj na seba pozor a daj vediet co a ako potom ;-)

peta1245

StarSnStripeS: a mas pocit ako keby si isiel odpadnut? Mas take skreslene videnie(myslim take moc ostre) ked si v takej situacii? Ak hej tak to moze byt panicka porucha a mam taky pocit ze aj je..

StarSnStripeS

No vošiel som do obchodu a všade plno ľudí a to som už cítil, že sa začínam potiť a prichádza mi zle akoby na vracanie + točenie hlavy a keď som vyšiel von tak bolo lepšie. Celkovo sa necítim vo svojej koži medzi ľuďmi, cítim sa nervózny, vadí mi hluk a len vyhľadávam miesta, kde je najmenej ľudí v obchode.
A čo sa týka bolesti hlavy, tak to nie je také ako migréna ale ťažko opísať kde... povedal by som, že hlavne boky a vrch čela.

peta1245

StarSnStripeS : a akym sposobom ti zacalo byt zle? A ako ta bolela hlava kde? Zacalo sa to ked si prisiel do obchodu? Potom ta to hned preslo ked si vysiel von? Tak to bude podla mna panicka porucha a moze to byt aj uzkost z otvorenych priestranstiev (tym sa mysli napriklad nakupne centrum kde je plno ludi alebo ine miesta kde je vela ludi okolo) ono tieto dve uzkosti spolu suvisia dost vela ludi ich ma naraz.. chod sa dat radsej vysetrit, najdi si dobreho psychologa, ktory sa ale neorientuje na vztahy, ale prave na diagnostiku poruch a on ta potom moze poslat aj na psychiatriu ale toho sa neboj, aj keby ti nasadili lieky tak pokial mas len zaciatocne stadium da sa to do pol roka vyliecit..len musis zacat co najskor...

StarSnStripeS

Tak ono ako som spomínal, nebol by to problém keby sa to neobjavilo zo dňa na deň, no dnes som bol na nákup v obchode a zistil som, že sa to deje ak je pri mne viacero ľudí alebo viem, že k ľuďom idem (napr. autom na hokej) kým som bol v obchode, tak mi bolo fakt zle a bolela hlava a keď som vyšiel na parkovisko tak to bolo fajn, takže už nie len pri cestovaní :/

autobusare

ked som bola mala byvalo mi zle pri ceste autom, busom, kinedril mi pomahal. no vekom to ustupilo a teraz uz aj sama jazdim autom a mozno raz budem aj autobusom :P

Tomas12345

Momentík vsak ale ja na forum chodim uz dlhsie . Skrvrkanie v bruchu ? Tusim ked som sem daval este davnejsie jedno forum to bolo asi pred rokom aj pol tak to som mal problem v tom že som mal velku zapchu. ale o tom ze by som davla nejaku temu so skvrkanim brucha to fakt asi nie