Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Srdiečko

Príspevok v téme: Srdiečko
Lin colni

Ahojte, asi to tu už bolo nespočetné veľa krát rozoberane, a popisované. No som chlap a trpím busenim srdca, je mi to divne lebo sa prilis nato sustredujem a tym padom sa sezrim v živote vo všetkom. Bojim sa, obavam sa. Miestami ma trapi tep v klude 80 potom je za pol hod ok. A potom ked to od meriam v stoji napr po vysavani, tak iz je 120 ked stojim. Podla mna to je úplne extrémne zlé, co s tym? Doktori len mavnu rukou, ze to nič pritom mam aj bolest lavej lopatky, potim kedzi rebrami pri srdci, no to ze je chrbtica.... Neviem uz co dakujem

Srdieckomoje

Z vlastnej skusenosti to pisem ak nechces skoncit na psychiatrii nekontroluj sa.tep 80aj ked v klude nie je vela ja mam tiez taky a statisice ludi tiez.vsetko zalezi aj od psychiky.cim viac sa na to upnes tym to bude horsie.a ze mas vyssi tep pri praci no co cakas ked len sedis a cakas kym ti tep zide na 60 aby si bol spokojny.cim viac sa budes setrit tym horsie lebo ked nemas kondicku srdce nestaci a bije rychlo.poradim ti najdi si zalubu zacni prechadzkami pomaly posilnuj kondicku a hlavne nekontroluj sa.chod na masaz robi to aj chrbtica ale zo stresu a psychiky.a kup si magnezium.daj na mna lebo dopadnes zle

Lin colni

Dokonca tam to pozerali este aj na arytmilogii a nic ze aj ked nastane sinusove tachykardia, tak je skor psychika, uzkost zevraj. Tak ja uz neviem

Lin colni

Ano bol, vsetko ok. Kardiolog, holter, echo, dokonca ct srdca ciev, krv, krvne testy, vsetko ok. Cize neviem. Ako v uolnom klude mam od 50 do 60 tych 80 je tesne po namahe. Nefajcim, nepijem. No nehybem sa. Mam sedave zamestanie.... Len pocity su hrozne a myslim ze je to asi v hlave aj....

Tomas12345

Ten pulz je neprijemny ak je vyssi ako ma byt tak je cely clovek onicom, nevladze nic robit a je z toho pulzu nervozny . Tych 80 v klude nie je az tak katastrofalne ale idealny pulz u zdraveho cloveka by mal byt okolo 70 a menej takze to že sa az privelmi setris zrejme nie je dobre, pokial nemas ziadnu pricinu ktora ti pulz zrychluje tak ten pulz mas zrejme zo zlej kondicie. Chapem ze s takym pulzom sa asi bojis aj nejako intenzivne cvicit ale skus aspon chodzu denne aspon polhodinu chodze mal by si denne spravit tych 4500 krokov a postupne navysuj kroky aj na 10 tisic krokov , popripade ak sa ti bude zlepsovat kondicia(co by sa aj mala ) tak si davaj rychlejsiu chodzu a po par mesiacoch by si mal nabrat kondiciu a pulz sa znizi

Pulz inak znizuje aj taka mierne studena sprcha, ale aj hlboke pomale dychanie .

Inak neuzivas nejake latky ako alkohol alebo nefajcis ? Kedze alkohol aj cigarety a dokonca aj kava kofein a aj energetaky zrychluju pulz.

Bol si na kardiologickom vysetreni ekg , echo ? Bolo ti robene krvne vysetrenia ci ti nahodou nechyba nejaky mineral, vitamin ?