Prosím Vás, nájde sa tu už konečne niekto, kto by mi mohol normálne odpovedať na otázky: radšej aj nejaký zdravotník!!alebo tá žena čo to zažila. Musím ísť na cystoskopiu, ale ja to vyšetrenie chcem podstúpiť v spánku, tak že o tom nebudem vedieť. Mám z toho nervy, a nedám to.
Načo sa stresovať. Chcem preto využiť možno anestézy, tej takej kratučkej, iba na ten výkon, čo sa podá do žily a je pokoj.Nechcem to proste ani cítiť,ani počuť ani vidieť, keď mi to vyšetrenie budú robiť. Mám z neho panický strach.
Ale ja vlastne vôbec neviem,čo je na to potrebné( viem,že predoperačné nie),ale celkovo:
1. je na svk vôbec možné mať takúto anestézu? lebo lekári mi ju nechcú dať
2. čo k tomu potrebujem,aby som si ju vynútila?
3. musí byť prítomný aj anesteziolog??????
4.som napojená na kadejaké prístroje ????? počas výkonu? myslím dýchanie a pod.
5. urobia mi ju ,ked o to iba požiadam ošetrujúceho urologa, ktorý mi to má urobiť?????
6. koľko sa za tú "anestezu" platí?
POZOR: nechcem iba lokálne umrtvenie či inejkcie proti bolesti, alebo znecitlivenie,
ja chcem NEBYT pri vedomí, keď mi to budú robiť.
Prosím ,prosím veľmi pekne, potrebujem nutne reálne info.!!! o čo MOZEM požiadať a na čo mám ako pacient NAROK, ked si to trebárs aj uhradím !!!!! Lebo každý mlčí a nikto mi nič nechce povedať. Urolog vraj že nech to vydržím , ma chce donútiť, ale ja to NEMIENIM VYDRZAT a nenechajú si to vyvetliť.
Ja viem dobre, že to nedám a načo sa stresovať nenormálne( už nespávam týžden,odkedy mi oznámili, že to je nutné vyšetrenie),a už teraz som celá vynervovaná a napína ma z toho každé ráno, a stačí sa tam iba milimeter pohnúť od bolestiked mi to bude robiť,a budem nosiť doživotne vložku,čo mi môže tak prepichnúť steny mechpra,alebo čo a to fakt nechcem...
VDAKA za rozumne rady !!!