Výtoky a stále zápaly močového mechúra

Príspevok v téme: Výtoky a stále zápaly močového mechúra
Ninoslava

Ahojte, už od mala mám stále výtoky. Gynekológ mi robil všetky možné vyšetrenia, no všetko vyšlo vždy negatívne. Ešte aj sám povedal, že výtoky mám hrozné, ale dalej to vôbec neriešil. Nemám žiadne svrbenie ani pálenie, takže si nemyslím, že by išlo o infekciu. Výtok je taký biely a hustý. Okrem toho mám aj časté zápaly močového mechúra ale ani urológ ani gynekológ mi s nimi nevedia poradiť. Vždy mi len nasadia antibiotiká a o pár mesiacov som zase tam kde predtým. Som už fakt zúfalá...ak máte s niečim podobným skúsenosti a vedeli by ste mi pomôcť, budem vdačná za každú radu. Ďakujem

Yweta

Ahojte, chcela by som sa opýtať , či nemá náhodou niekto skúsenosti s ružovým výtokom. Som po potrate a menštruácia sa mi dostavila riadne o 4 týždne ,bola silnejšia, lenže potom na 8. deň som mala hlienovitý hnedý a teraz ružový výtok , iba málo , keď sa utriem tak to vidím na papieri. K lekárovi môžem len o 2 týždne . Bola by som vďačná , keby z Vás niekto poradil ak má náhodou podobné skúsenosti po potrate.

Int-alg

Okrem iných zápalov v tele som mala aj stále a opakujúce sa zápaly močových ciest. To bolo asi to najkrutejšie zo všetkého keďže hrozné štípanie a pálenie mi už išlo až na psychiku. Z liekov sa mi dokašlala koža, skončila som u kožnej. Tá keď som sa jej tam raz v ambulancii rozplakala už bezmocná z neúspešnej liečby mi navrhla aby som vyskúšala alternatívnu medicínu. Prišlo mi to zvláštne od lekára napadlo ma že to teda musí byť dobre na figu keď si lekár nevie rady a povie ti nech ideš za liečitelom. K psychiatrovi som určite ísť nechcela tak som si našla psychologičku pani Albertovú. Ani som sa u nej dlho neliečila a zistila mi potravinovú intoleranciu. Navrhla mi presnú diétu a div divúci po pár mesiacoch som začala normálne chodiť bez bolesti, prestali ma bolieť kĺby, prestali zápaly v močových cestách. Dali sa mi do poriadku obličky ktoré ma trápili od narodenia. A úplne ma prestala bolieť hlava. Migrény som predtým mávala minimálne dvakrát do mesiaca. A samozrejme pokožka bola úplne bez ekzémov. Tú diétu držím stále a problémy nemám žiadne. Niekedy stačí ozaj málo len vedieť kde je problém.

verbena

nepíšeš koľko máš rokov...
nepíšeš či máš partnera...

pokial máš výsledky negatívne nie je dovod dopovať sa zbytočne antibiotikačím si rozhádžeš imunitu, ale doktori maju z toho biznis! velke prachy sa točia za ATB,..

ak máš partnera a máš zápal močoveho mechura MUSÍ !!! sa preliečiť s ATB aj partner, poriadny lekár! by ťa mal o tom informovať, lebo je to pohlavne prenosná choroba! tiež sa tomu hovorí choroba medovych tyždnov - vygoogli si....

ked sa nepreliečite obaja naraz, ty sa vyliečiš a on ťa opätovne nakazí! chlapi priznaky nemaju...!

katka66594

Ahoj, ja se som mala zapal mocoveho mechura 2 krat taky ze som musela brat antibiotika, bolest neskutocna. Par krat zapal zacinal ale nejako sam zmizol. Vsetko v ramci menej ako jedneho roka. Co som nakoniec odpozorovala bolo ze problem prichadza ak nepijem vodu ale napriklad dzus. Staci jeden den ked vypijem skoro ziadnu vodu ale za to liter dzusu a problem je na svete. Ked mi doktor pisal druhy krat antibiotika tak vravel ze sa opat uvidime. Nastastie sme sa uz nevideli. Nasla som domaci recept ktoremu som vobec neverila ale uz pomohol viacerym ludom takze mozes skusit, nic za to nedas.

Zmes ktora mi pomohla je z petrzlenu, citronovej kory, medu a olivoveho oleja. Koru asi z 5 citronov nasekaj, k tomu 5-6 nasekanych petrzlenov, med a olivovy olej tak aby vznikla zmes.

Kazde rano som si dala jednu velku lyzicku, treba to zapit :D nie je to cokolada. Ale pomohlo to :) Par krat sa potom stalo ze som zacala citit palenie tak som hned zacala brat zmes a pomohlo to. Stacilo par dni kazde rano jedna lyzica. Uz 2 roky nemam ziadny problem. Tento recept som nasla v jednom clanku ale uz ho neviem najst. Tak mozes skusit, urcite ti to neublizi ak by to aj nepomohlo.

Milinka89

Ahoj. Moja sestra mala tiež tento problém. Jej dosť pomohli enzýmy, konkrétne wobenzym. Vyskúšaj, možno pomôže aj tebe.

Weve

Ahoj, ja som mala takéto problémy od malička keďže ako 6 ročnú mi operovali obličku a rozširovali močovú trubicu.
Odvtedy som do 12 rokov s tým mala nonstop problém. A všetko sa to upravilo menzesom.
Až doteraz keď som po ďalšej operácii, (mandli), a odvtedy sa mi to všetko zasa vrátilo. Už 3 mesiac som na antibiotikách ale popri tých zdrav. Problémov ktoré mám. Tomu neprikladal veľkú pozornosť.
A najúčinejšie je na to čaj Urosept a tablety urinal založené na prírodnej báze.
To mi najviac pomohlo, inak s tým musíš bojovať! :)
Ja som si tým všetkým prešla, aj prechádzam a lekári keď si nevedia dať rady tak tá jednoducho odbijú.
Ale moč by si mala mesačne nosiť na rozbor.