Ahojte.Uz neviem co robit uz davnejsie mi zacal vypisovat jeden chalan od nas to zaciatku som ho dost ignorovala no on sa nedal zacala som si snim pisat intenzivne kazdy den cely den vedela som vsetko co robi on a co ja. Takto to slo dva mesiace potom som zistila,ze ma 4 rocny vztah. Ked som mu to frkla robil sa ako nic. Zacali sme sa stretavat stali sme sa milencami. Zo zaciatku to bol len sex no teraz som zalubena myslim nanho cely den no ked si predstavim,ze ma priatelku trha mi to srdce. Nwm co mam robit som strasne nestastna. Poradte mi co mam robit
Nestastne zalubena
tak sa nanho vyser a to doslovne.
Matusisko_xD
To, že vedela o tom, že niekoho má a i tak s ním začala spávať je jedna vec !!! Neospravedlniteľné a ponížila sa na najhlbšiu úroveň...
Ale, ešte horší je ten chlap... Má 4 roky vzťah, vypisuje druhým, spí s druhými, podvádza ...!
Ahoj kanonierka, ak chceš, zanechal tu svoj e-mail a môžeme sa o tom porozprávať :)
No jasné ste kurva
Kanonierka si obyčajná chudera !!!!! Vedela si o tom, že má priateľku a i tak si s ním šla do posteli ???? Si obyčajná špina a jedna z tých žien čo ničia vzťahy. Normálna inteligentná žena by povedala, že s tebou nič nechcem mať, keď že máš vzťah už 4 roky s inou ženou a končím s tebou. Ty si ale dokonca šla aj k nemu do posteli. Je mi z teba zle. Keby vedel tvoj otec čo za potvoru to splodí, tak by ťa radšej utrel do vreckovky a hodil do koša. Silné slová ale na teba nič iné povedať nemôžem.