rodičia ju odmietajú

Príspevok v téme: rodičia ju odmietajú
fasner

caute, mam uz kus po 18, studujem, byvam u rodičov, mam priatelku. fakt je ale ten ze moji rodicia si nepraju aby som ju mal (beru ma furt ako decko). bol problem aj s minulymi holkami, furt im moji rodicia robili napriek, aby to psychicky nezvládli.a rozišli sa so mnou (mali hlupe poznámky, deptali ich, boli na ne zli) no hroza. kazdopadne keby ste sa stretli s tym ze by rodicia vasho partnera boli na vas zli, ako by ste to riesili? konfrontovali by ste ich? odišli by ste zo vzztahu? ja sa snazim za nu postavit ale velmi to nepomaha. odstahovat sa nemozem pri skole by som nemal stabilny prijem, neviem co s tym, bludny kruh
dakujem za rady.

kayla34

Mala som takyto problem s priatelovymi rodicmi. Boli sme spolu od 17tich rokov, obaja rovnako stari. Zo zaciatku som sa u nich citila prijemne, chodila som tam kazdy vikend. Moj otec nechcel aby on u nas prespaval, nevychadzal si s nim. Tak som chodila ja k nim. Potom si priatelov brat nasiel priatelku a tam to zacalo. Jeho rodicia ma zacali s nou neustale porovnavat, nic co som urobila im nebolo dobre. Toto trvalo asi 3 roky. Raz som si vsak povedala ze staci. Odvtedy som k nim prestala chodit. Navstivila som ich maximalne na Vianoce, to bolo vsetko. Citila lepsie, ze do mna nerypu a nemam ich na ociach. Moj otec si postupne k priatelovi nasiel cestu, dokonca spolu opravovali aj nas dom. Takto sme fungovali 4 roky. Myslim, ze aj nas vztah bol lepsi, bol predsa o nas dvoch a nie o nasich rodicoch.

Inkognitka

To poznam. Mna priatelovi rodicia tiez nemusia a jeho mamina ani nehovorim. Tiez mi vravel,ze im nebude ziadna dobra. Raz som z toho zufala inokedy sa na tom smejem. Snazim sa od toho odosobnit aj ked to nie vzdy ide. Ale uz sme spolu takmer 4 roky cize sa to snazim ignorovat a som uz aj tak nastavena,ze ak ona drzo tak aj ja..aj ked v miernejsej forme mozno. Raz som tucna,inokedy sucha potom vraj ticha atd :D aj na moju rodinu zo zaciatku utocila .. ale co uz vsetci sme nejaky... ale zas nech nekrivdim vie byt aj mila ale vzdy ked mam byt s nou v kontakte mam stiahnuty zaludok :D
Ty sa jej nadalej zastavaj..potrebuje vediet, ze pre teba znamena vela a ze chces byt s nou.

Noemi44

keď píšeš že máš kus po 18-tke tak nechápem prečo si necháš rodičov aby ti diktovali s kým máš a s kým nemáš chodiť..ak ju naozaj miluješ tak sa s nou nerozídeš predsa len kvôli tomu že ti to mama povedala :D