Ahojte, len by som chcel vedieť čo si o tomto pomyslíte. Priateľka je naštvaná za to že som si v robote neprehodil smenu aby som ju ráno vypravil do školy. Btw má 19 rokov xD zvyčajne ju vypravuje jej babka, ale včera nemohla takže ani nešla do školy
Naštvaná za blbosť xD
vyprdni sa na nu. Je este decko. Chod prec od nej.
robíš si prdel? Toto jediné si o tom myslím.
Určite by si sa mal s ňou o tom porozprávať, pretože si myslím že sa jej v minulosti muselo niečo stať alebo podobne a preto sa teraz bojí chodiť sama. Aspoň to je môj názor.
určite sa.s ňou o tom porozprávaj a všetko sa vysvetlí
No ja som chodil do školy sám už od druhého ročníka na Základnej škole, pretože mi bolo trápne chodiť do školy s mamou, ale zase nemusí to byť taká blbosť čo píše zakladateľ, pretože som mal spolužiačku od základnej školy, ktorú mama odprevádzala skoro úplne ku škole celú základnú školu a taktiež ju odprevádzala až k autobusu, keď chodila na strednú. Že vraj ju napadol pes ešte keď bola cca v 4-tom ročníku na základnej, keď išla do školy a preto ju počas celej základnej školy doprevádzala mama.
a nešlo jej len o to, aby bola s tebou ? :D to vysvetluje, že sa urazila :D ale to, že nešla preto do školy..nechapem :D
.. akoze ja som od 8 rokov chodila sama do skoly
to akože fakt?!!! a ty chodíš s nesvojprávnou?
ja som sa do skoly vypravovala sama, ale v 19 som uz pracovala takze aj do roboty som sa sama chystala...
asi je nesvojpravna a potrebuje opatrovatelku,.. nájdi si normálnu frajerku svojprávnu a sebestačnú...