Naštvaná za blbosť xD

Weve

Určite by si sa mal s ňou o tom porozprávať, pretože si myslím že sa jej v minulosti muselo niečo stať alebo podobne a preto sa teraz bojí chodiť sama. Aspoň to je môj názor.
určite sa.s ňou o tom porozprávaj a všetko sa vysvetlí

Matusisko_xD

No ja som chodil do školy sám už od druhého ročníka na Základnej škole, pretože mi bolo trápne chodiť do školy s mamou, ale zase nemusí to byť taká blbosť čo píše zakladateľ, pretože som mal spolužiačku od základnej školy, ktorú mama odprevádzala skoro úplne ku škole celú základnú školu a taktiež ju odprevádzala až k autobusu, keď chodila na strednú. Že vraj ju napadol pes ešte keď bola cca v 4-tom ročníku na základnej, keď išla do školy a preto ju počas celej základnej školy doprevádzala mama.

sisinackaa

a nešlo jej len o to, aby bola s tebou ? :D to vysvetluje, že sa urazila :D ale to, že nešla preto do školy..nechapem :D

WHlSPER

to akože fakt?!!! a ty chodíš s nesvojprávnou?
ja som sa do skoly vypravovala sama, ale v 19 som uz pracovala takze aj do roboty som sa sama chystala...

asi je nesvojpravna a potrebuje opatrovatelku,.. nájdi si normálnu frajerku svojprávnu a sebestačnú...